Kalhotky – mode C-string

Tagy:  kalhotky, spodní prádlo, klasické string, string kalhotky, string, C-string

Kalhotky – mode C-string

Kalhotky C-string jsou snad tím nejmenším modelem kalhotek na světě. Pro někoho je to neviditelný pomocník, pro jiného nepohodlný a nevkusný módní výstřelek. Jak se na tento model díváte vy?

Kalhotky string

Vzpomínáte si na dobu, kdy se na našich přehlídkových molech a následně v obchodech objevily klasické kalhotky string? Od té doby se spustil doslova boom kladných, ale také záporných názorů. Ať už tomu bylo jakkoliv, kalhotky string se naprosto ujaly a staly se součástí šatníku snad každé moderní ženy.

Kalhotky C-string

Tyto kalhotky, tzv. C-string, jsou na trhu doslova novinkou. Na první pohled nemusí vypadat zrovna vábně, ale kdo ví, třeba dosáhnou stejného úspěchu, jako klasické kalhotky string.
Dle výzkumů a průzkumů bylo zjištěno, že některým tento styl vyhovuje, jiný by si ho neoblékli ani náhodou. Někdo si o C-string kalhotkách myslí, že představují spíše hygienické potřeby než spodní prádlo, jiné ženy se domnívají, že se jedná spíše o sexy doplněk do ložnice apod.
Při nošení C-string kalhotek někdy ani nevíte, jestli je stále máte na sobě nebo ne. Ač to zní trochu fádně, je tomu tak. Pokud preferujete spíše sukně a šaty, tyto kalhotky bych vám moc nedoporučila. Co když se na vás neudrží a spadnou? To by byl trapas. Lepší je C-string kalhotky nosit k takovému outfitu, kde si můžete být 100% jistá, že k žádné takové nehodě nedojde. C-string se dají nosit k opravdu úzkému oblečení z jemných látek – kalhotky jsou doslova neviditelné. Jedině tak dostanete záruku, že vám nikde nebudou vidět rýhy od šňůrek apod.

Výhody a nevýhody kalhotek C-string

Výhody – k určitým modelům jsou doslova neviditelné; můžete si v nich připadat elegantně, ale navíc také velice sexy; tyto kalhotky lehce seženete např. v e-shopech nebo v zahraničí; díky těmto kalhotkám můžete nosit takové oblečení, které byste si předtím nikdy netroufla.
Nevýhody – tou největší nevýhodou je, že občas můžete mít pocit, že vám kalhotky spadnou; jestliže preferujete bokovky, jsou C-string poněkud nevhodné (mohou vás nepříjemně tlačit a proužek kalhotek vám může vyčnívat z kalhot); některé ženy se v těchto kalhotkách mohou cítit trochu nekomfortně a stydět se; C-string nejsou určeny na běžné nošení jako klasické string kalhotky, ale jsou spíše určeny jako doplněk k některým typům oblečení.
Teď záleží jen na vás, jestli se přesvědčíte sama o kalhotkách C-string nebo jestli je rovnou zavrhnete. Vyzkoušejte a uvidíte, třeba si je zrovna Vy zamilujete!

Článek Kalhotky – mode C-string byl publikován 22. ledna 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (6).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...