Hodinky aneb které jsou ty nejluxusnější?

Tagy:  hodinky, luxusní hodinky, Lange & Söhne, Urwerk, Audemars Piruet, Panerai, Zenith, Breguet, Vacheron

Sponzorované odkazy:

Hodinky aneb které jsou ty nejluxusnější?

Hodinky nebo hodiny jsou potřebné každý den. Pokud máte vytříbený vkus a hledáte opravdový luxusní kousek do vaší sbírky, neváhejte si přečíst tento článek, ve kterém vás seznámíme s těmi nejluxusnějšími hodinkami světa.

Lange & Söhne

Každé hodinky jsou něčím charakteristické a typické. Stejně tak jako první značka Lange & Söhne. Tato firma byla založena v malém městě – Glashütte. Společnost, která se již několik desítek let zabývá výhradně vyráběním luxusních hodinek, se umístila ve své popularitě na prvním místě. Nabízí překrásné hodinky, na které mnohdy musíte šetřit i několik let. Samotné hodinky jsou založeny na technické vynalézavosti, tvořivosti a hlavně na kvalitním zpracování. Co kus to originál, takže při vašem výběru se nebudete muset obávat toho, že je např. vaše sousedka bude mít také.

Urwerk – to je luxus

Jako velmi extravagantní značka působí na zahraničním trhu firma Urwerk, která vyrábí velmi cenné a originální kousky. Jedná se hlavně o avantgardní hodinky. Návrháři si s modely hodinek doslova vyhrávají a tvoří jedinečné modely. Hlavním cílem je hlavně nadčasovost a výjimečnost. Pokud si přejete hodinky, které jen tak „nevyjdou“ z módy, pořiďte si značku Urwerk.

Audemars Piruet – odvážný vzhled

Na třetím místě stojí značka Audemars Piruet, která vyrábí elegantní a luxusní hodinky. Jednotlivé hodinky jsou na první pohled opravdu atypické a dost se liší od těch, které známe běžně v našich obchodech. Mají odvážný a estetický vzhled.

Panerai nejsou jen vojenské hodinky

Značka Panerai se ve svých začátcích zaměřila na výrobu vojenských hodinek, které si oblíbilo hlavně námořnictvo. Teprve ve 20. století se značka Panerai přetvořila na jednoho z nejluxusnějších dodavatelů hodinek do téměř celého světa. Hodinky jsou nadmíru elegantní, luxusní a komfortní.

Zenith mají šmrnc

Umělecké hodinky značky Zenith vznikají ve spolupráci špičkových designerů a těch nejlepších umělců. Hodinky mají jiskru, šmrnc a každý kousek dokáže uchvátit nejen dámské, ale hlavně pánské oko.

Breguet

Firma Breguet byla založena již v roce 1775. Výroba hodinek sahá tedy do dávné minulosti a nabízí hluboké kořeny v její tradici. Jsou symbolem skutečné dovednosti a návrhářského umu. Jejich popularita každým dnem stoupá a stoupá.

Vacheron – stoletá tradice

Vacheron Konstantin založil tuto firmu již před celým staletím. V současné době se v této značce produkují stále kvalitní a překrásné hodinky, jenž promítají stoletou tradici daného řemesla. Hodinky jsou technicky odborné, mají úžasný design a také zajímavou cenu.

Článek Hodinky aneb které jsou ty nejluxusnější? byl publikován 25. ledna 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...