Kabelka na párty

Tagy:  kabelky, večerní kabelky, malé kabelky, doplňky

Sponzorované odkazy:

Kabelka na párty

Na jaře, v létě, na podzim nebo v zimě. Ať je jakékoli roční období, chodí se tančit, slavit, do barů apod. Kromě stylového a trendy oblečení, úžasného a dokonalého make-upu a upravených vlasů, je také potřeba někam uložit pár osobních věcí. Tím místem je samozřejmě nejen vaše kapsa, ale hlavně stylová kabelka.

Kabelka versus kapsa

Je všeobecně známo, že většina žen nosí své osobní nezbytnosti v kabelkách a ne v kapsách jako muži. Ženy se chtějí cítit pohodlně, nemají rády, když je tlačí klíče, rtěnky, mince apod. Existuje pouze malé procento žen, které nechápou proč by měly těch pár věcí nosit zvlášť v tašce přes rameno nebo v malých kabelkách do ruky.
Většina slečen a dam zajisté vlastní minimálně jednu či dvě kabelky. Ať už světlé nebo tmavé barvy. Některé dámy mají tolik kabelek kolik bot. Dokonce se najde taková skupina žen, která si rozděluje kabelky na zimní a letní. Ať patříte do té či oné skupiny, rozhodně byste měla mít malou pěknou kabelku, kterou si můžete vzít nejen do restaurace, ale hlavně na party a různé večerní akce. Ptáte se proč malou? Do práce můžete nosit klidně větší kabely a tašky, ale na večer byste měla mít alespoň jednu univerzální malou, do které skryjete jen ty nejdůležitější vě­ci.

Malé kabelky

Přijdete-li na večírek, párty, diskotéku nebo do baru s velkou kabelou, nebudete působit zrovna nejlépe. Nejen že velké kabelky neladí s večerním outfitem, ale navíc vám bude při zábavě dost překážet. Nebude to vypadat tak, že žádnou nevlastníte, ale že s sebou stále musíte mít celou řadu kosmetických prostředků a osobních věcí. Sice na sebe zajisté upoutáte pozornost, ale ne takovou jakou byste chtěla.

Která je ta správná?

Kabelka na párty či večírek by měla být hlavně zajímavá, dále objemově dostatečně velká, aby pojmula vše nezbytné a navíc opravdu stylová a trendy. Každá žena považuje za nezbytné a potřebné věci něco jiného. Snad všechny se shodneme na tom, že nezbytností jsou klíče, peněženka, doklady, mobil, případně malé zrcátko, rtěnka nebo lesk na rty. Svůj diář nebo osobní notebook nechte v tomto případě doma. Vždyť se jdete bavit a ne pracovat.
Kabelka by měla být zajímavá svým střihem, designem a barvou. U drobných kabelek se vyhýbejte velkých ozdob a příkras. Pamatujte si, v jednoduchosti je krása a u kabelek na párty to patří dvojnásobně. Zvolte raději drobnější aplikace a ozdoby jako flitry, korálky, penízky, řetízky a jiné dekorace.

Barevné kombinace

Zlatá barva je věčná a prostě IN. Na večer je to skvělá barva. Svůj vzhled stačí obohatit zlatými doplňky a jste opravdovou hvězdou večera. Stříbrná barva je také v kurzu. Černá je stálá klasika, kterou nikdy nic nezkazíte. Vícebarevné kabelky by měly být dokonale sladěny s vašim outfitem a doplňky.

Článek Kabelka na párty byl publikován 6. února 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...