Kapuce a vesty – trendy oblečení

Tagy:  vesty, vestičky, kapuce, bunda s kapucí

Sponzorované odkazy:

Kapuce a vesty – trendy oblečení

Chybí vám ve vašem šatníku kapuce nebo vesty? Honem do obchodu a pořiďte si toto trendy oblečení, které se dostává opět na výsluní. Pro rok 2010 budou nesmírně trendy prvky sportovního a ležéřního charakteru. Právě kapuce se postará o to, že z vašeho outfitu vykouzlí netradiční a originální oživení.

Pohodlný outfit

Jestliže dáváte přednost pohodlnému outfitu s moderními sportovními prvky, jistě uvítáte drobné oživení v podobě vest či kapucí. Kapuce může doplnit nejen bundy a kabáty, ale také klasické svetříky, topy, mikiny apod. Pokud dáváte přednost spíše elegantnímu stylu, nemusíte se bát zaexperimentovat a oživit váš outfit kapucou. Bude to skutečně příjemné oživení a navíc velice trendy.
Vesta je spíše staronový kousek ve světě módy. Neustále se objevuje, mizí a zase vrací. Vesty jsou nesmírně oblíbené hlavně díky své praktičnosti. Dají se kombinovat s dalšími prvky oblečení. Můžete si je obléknout nejen ke kalhotům, ke svetru, ale také k sukni či šatům.

Letošní rok přeje vestám a kapucím

Zima nám letos přinesla spíše jednoduché, ale nesmírně moderní a klasické prvky oblečení. Výborně se hodí především k běžným outfitům, ale také se hodí ke klasickým a elegantním oblekům. Pokud váš šatník oživýte pěkným a odvážným módním prvkem, zaručeně docílíte úžasného a nepřehlédnutelného chic stylu. Je pouze na vás, jak vaše oblečení a styl doladíte a „vyšperkujete“ k originalitě.

Nové prvky v šatníku

Jestliže patříte do kategorie žen, které se bojí experimentovat a hrát s módou, odvažte se. Ženy, které si potrpí na eleganci a originalitu, si mohou pořídit např. budničku s kapucí. Nejen že tímto outfitem podtrhnete svůj styl, vkus a ženskost, ale ukážete okolí, že se módních trendů nebojíte a umíte je uchytit tou správnou rukou. Navíc bundy s kapucí jsou nesmírně praktické. Postarají se o vaše pohodlí a dokonce i zdraví v tom nejhorším počasí.

Vesty, vestičky

Pokud se při procházce městem nebo parkem začnete více dívat okolo sebe, všimnete si, že kapuce je opravdu častý módní prvek nejen na bundách, ale také kabátech, mikinách, svetřících a topech. Stejně tak velmi často narazíte na elegantní a zároveň praktické oblečení – vesty.
Módní návrháři se letošní rok nechali inspirovat jednoduchou architekturou, která se perfektně promítla do světa módy. Vesty vypadají na první pohled zajímavě, jednoduše, účelně, prakticky a velmi trendy. Stejně tak, jak je kladen důraz na design, je také dobře propracována kvalita zvolených materiálů, funkčnost a praktičnost. Dokonce i ti největší „fajnšmekři“ se mohou zahalit do vestiček ušitých z kůže nebo drahého saténu.

Vesta ani kapuce by jistě neměla chybět ve vašem šatníku.Výborně se hodí nejen v zimním období, ale take v jarním, letním a podzimním. Obléci si je můžete jak do kanceláře, do práce, do školy, tak i na běžné nošení. Oceníte je i večer na party, do baru, ale take do kina apod. Ať už sáhnete po vestě nebo po kapuci, vždy budete mít zaručeno, že jste zvolila správný prvek, který si zaslouží pozornost.

Článek Kapuce a vesty – trendy oblečení byl publikován 11. února 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...