Doplňky do vlasů

Tagy:  doplňky, vlasy, čelenky, květiny do vlasů

Sponzorované odkazy:

Doplňky do vlasů

Doplňky do vlasů jsou modernější než kdy předtím. Stávají se nepostradatelnou záležitostí nás všech. Jsou nesmírně IN a čím dál víc aktuální. Už se nejedná pouze o extravagantní výstřelek módy, ale o „věc“, kterou prostě musíte mít.

To musíte mít

Pokud ještě nemáte žádný doplněk do vlasů, je pravý čas to napravit. Neotálejte a pořiďte si vhodný doplněk k vašemu celkovému outfitu. Trendy věcičky do vlasů na vás “číhají” doslova na každém rohu. Udělejte si radost a ozdobte své vlasy barevným doplňkem.
Existuje mnoho variant doplňků, kterými si můžete ozdobit nejen dlouhé, ale take krátké vlasy. Od klasických gumiček, sponek, až po extravagantní parka, korále, šperky apod. Návrháři doslova hýří novými designy a barvy, které stojí za to vyzkoušet a prostě je mít!

Klasická čelenka je základ

Pokud dáváte přednost klasice a nosíte ráda vlasy rozpuštěné, zajisté nikdy nic nezkazíte obyčejnou čelenkou. Také vlasy volně sčesané lze vyzdobit látkovou čelenkou. Na výběr máte opravdu z čeho. Ať už budete chtít barevné, jednobarevné, se vzory nebo s kamínky, vždy si najdete tu pravou.
Čelenky jsou nesmírně pohodlné, že je na vlasech mnohdy vůbec neucítíte. Navíc se postarají nejen o to, že budou držet tvar účesu, ale navíc vás ozdobí a přilákají pozornost kolemjdoucích.
Letošní rok jsou v popředí hlavně úžší čelenky než ty širší. Jedná se o doplněk, který si můžete obléci nejen ke sportovnímu oblečení, ale také na běžné nošení, do práce, do školy, na večírky i jiné společenské akce.
Pokud patříte do kategorie romantických a elegantních žen, zvolte raději čelenku s květinovými vzory. Další kladnou věcí je, že čelenky nejsou drahé a sluší opravdu každému. Rok 2010 přináší opravdu krásné a propracované kousky těchto doplňků. Neváhejte a čelenku si určitě pořiďte.

Květiny do vlasů

Květiny do vlasů a jiné vlasové doplňky v podobě květin jsou určitě všem známy. Dříve platilo pravidlo, květiny do vlasů noste pouze v letním období. Módní návrháři ovčem doporučují nosit květiny také během chmurného a chladného počasí.
Vlasové doplňky ve tvaru nejrůznějších květin vypadají opravdu úžasně. Designéři a módní návrháři si tentokrát doslova pohráli s tím, aby tyto květinové doplňky byly co nejreálnější. Někdy se může stat, že ani zblízka nepoznáte, že se nejedná o skutečnou květinu. Květiny vypadají ve vlasech elegantně a na trhu je jich nesmírné množství. Pořídit si jich můžete hned několik. S takovým doplňkem zazáříte a budete zaručeně přitahovat pozornost. Květiny jsou vyrobeny z nejrůznějších materiálů jako je látka, kůže, flitry, perličky nebo kamínky a spousty dalších.

Co říci závěrem?

Vlasové doplňky jsou cenově poměrně dostupné a k dostání jsou snad na každém rohu. Pokud si ovšem chcete vybrat skutečně trendový doplněk, zajděte se podívat do specializovaného obchodu s doplňky nebo do kadeřnictví.

Článek Doplňky do vlasů byl publikován 21. února 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...