Večerní kabelka vás ozdobí jako šperk

Tagy:  kabelky, kabelka, taška, večerní kabelka, společenské akce, doplňky

Sponzorované odkazy:

Večerní kabelka vás ozdobí jako šperk

Každá žena má ve svém šatníku kabelku. Ať už velkou, či malou, lesklou nebo pletenou… Ovšem máte specielní kabelku na večer, party nebo diskotéku? Večerní kabelky se na první pohled značně liší od kabelek pro běžné nošení. Jsou jinak tvarované, jinak velké a mají jedinečný a typický design.
Večerní kabelky podléhají méně módním trendům, takže se vyplatí investovat a jednu si také pořídit.

Jak často si musím pořídit večerní kabelku?

Položme si ruku na srdce a řekněte, jak často chodíte např. na plesy? Jednou do roka? Dvakrát? Ať už je to jakkoliv, jistě nechodíte na takové společenské akce každý den. Proto se vyplatí pořídit si takovou kabelku, která bude originální, hodit se téměř ke každému outfitu a navíc nevyjde z módy.
Ve vašem šatníku vám taková kabelka může vydržet a posloužit víc jak 5–10 let. Opravdu! A ty nejluxusnější a značkové kousky nevyjdou z módy téměř nikdy. Vždy znovu a znovu budete moci s takovou kabelkou okouzlit nejen širokou veřejnost, ale hlavně svého partnera a sebe. Udělejte sama sobě radost a investujte do luxusu. Večerní kabelky si ho zajisté zaslouží, stejně jako Vy.

Šaty a vhodné doplňky

Ať už se chystáte na večírek, do divadla, na firemní nebo jinou soukromou akci, na ples, na raut apod., nezapomeňte včas přemýšlet nad vaší róbou, kterou si oblečete a na vhodné doplňky jako jsou šperky, ozdoby vlasů, boty a v neposlední řadě kabelka.
V dnešní době máte opravdu z čeho vybírat. Galanterie, obchody s módou, internetové obchody a celá řada butiků doslova překypuje množstvím nabízeného zboží. Vybírat můžete nejen podle barev, velikostí a designu, ale také podle peněz.
Některé ženy obdivují peříčka, jiné kamínky, kovový lesk, třpyt, krajky, hedvábí … to vše působí velice elegantně a luxusně. Klasická kabelka se díky takovým drobnostem dokáže proměnit ve snový šperk a překrásný doplněk.

Klasika versus výstřednost

Pokud zvolíte černou nebo bílou kabelku, určitě nic nezkazíte. Jen nezapomínejte na originální design. Pokud uvidíte ženu s lesklou černou kabelkou obdélníkového tvaru a dámu s drobnou černou kabelkou, která je vyzdobena flitry, kamínky nebo jiným dekorem, zajisté ve vašich očí utkví spíše dáma číslo dva. Luxusní kombinace černých a bílých kamínků se hodí téměř ke všemu.
Ovšem byla by škoda, pokud byste sázela vždy jen na černé a bílé kabelky. Barevné oblečení můžete doplnit také stejně barevnou kabelkou. Opravdovým hitem je, zvýraznit černé šaty jinou barvou kabelky. Co takhle zkusit kombinaci černých šatů s červenou, žlutou nebo modrou večerní kabelkou? Váš vzhled prozáří a vaše kabelka tak perfektně vynikne.
A vězte, taková kabelka je opravdu nezbytným doplňkem. Nejen že vás nádherně ozdobí a zkrášlí, ale také do ní uchováte vše podstatné – mobil, kapesníčky, rtěnku, peníze apod.

Článek Večerní kabelka vás ozdobí jako šperk byl publikován 24. února 2010 v 07.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...