Třpytky všude kolem nás

Tagy:  třpytky, flitry, blýskavé oblečení, doplňky, boty, lesk

Sponzorované odkazy:

Třpytky všude kolem nás

Tuto sezónu budou nesmírně trendy, okouzlující a IN. Ptáte se co? No přece lesk, třpyt a jas. Třpytivé oblečení a doplňky oceníte nejen za světel nočních diskoték a stylových klubů, ale take během všedního dne. Bez obav se můžete blýskat i během dne.

Třpytivé flitry

Jak docílíte třpytivého outfitu? Nejlepším řešením je – pořídit si oblečení nebo doplňky s flirty. Flitry jsou zajisté všem známé. Byly nesmírně populární v loňském roce. S potěšením můžeme říci, že se probojovaly take do letošního roku. Jarní kolekce doslova září jasem, leskem a třpytem. To je pro nás nesmírné plus. Nemusíme tak obnovovat loňský šatník. Stačí jen zalovit ve skříních, oprášit blýskavé topy a hurá do oblékání.

Jsou tady 80. léta

S návratem stylu 80. let se do středu pozornosti módních návrhářů vrátilo vše lekslé, blýskavé, třpytivé, blyštivé … Pokud stále ve vašem šatníku chybí ony známé flitry, neváhejte se inspirovat módními časopisy a zajděte se podívat do vašeho oblíbeného obchůdku. Tento rok zkrátka musíte mít flitrové šaty, bundičky, legíny, šortky, tílka, topy, tuniky … Doslova záplava třpytivých oblečení se neobejde bez trendy doplňků. Právě teď se na pultech obchodů, luxusních krámků a butíků objevují např. stylové kabelky doplněny o flitry, blýskavé botky, třpytivé doplňky do vlasů apod. Stačí si jen vybrat, jakému stylu, barvě a designu dáte zelenou.

Co je IN?

Flitry a jiné třpytivé ozdoby upoutávají zaslouženou pozornost a skvěle zdůrazňují jednotlivé partie těla. Máte-li hubené nožky, nebojte se je ukázat svému okolí v úzké sukni, flitrových legínách, minišatech, tunikách nebo v pletených šatech. Jste-li majitelka bujného a ukázkového dekoltu, upoutejte na něj pozornost. Pohledy přilákáte v blýskavém topu, flitrovém saku nebo kratší kožené bundičce s flitry.
Nemusíte se obávat, že blýskavý a třpytivý trend hned odezní s jarní sezónou. Řada českých, ale také světoznámých návrhářů si flitry oblíbila natolik, že nás budou provázet I v další sezóně. Klasičtí návrháři tak přinášejí notnou dávku glamour stylu pro všechny – bez rodílu na věk.

Doplňky

Jak již bylo zmíněno, třpytivé nemusí být pouze oblečení, ale take doplňky. Lodičky, balerínky či jiné elegantní botky pošité zlatavými, stříbrnými, či jinak barevnými flitry oprvdu nikdo nemůže minout bez povšimnutí. Takové boty se skvěle hodí nejen na denní nošení, ale také na večer. Pokud je zkombinujte se super úzkými džínami, veselým topem či tunikou, budete za absolutní hvězdu.

Článek Třpytky všude kolem nás byl publikován 5. března 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...