Itálie je spojena se značkou Cesare Paciotti

Tagy:  Cesare Paciotii, dámské oblečení, pánské oblečení, kabelky, obuv, doplňky, módní značka, sport, sportovní oblečení, Itálie

Sponzorované odkazy:

Itálie je spojena se značkou Cesare Paciotti

Italská značka Cesare Paciotti představuje úžasné modely nejen pro dámy, ale také pro pány. Italské slovo Cesare znamená císařský, hlavní nebo vedoucí. To opravdu pro tuto značku platí. Jedná se o naprosto vrcholné, špičkové, moderní a kvalitní oblečení. Tato značka se proslavila díky kolekcím dámských bot. Značkové oblečení a doplňky Cesare Paciotti je typickou italskou značkou, která ví, co je moderní a trendy.

Detail je to pravé

Butiky značkového oblečení Cesare Paciotti se nachází po celé Itálii. Naleznete zde nejen extravagantní, klasické a kreativní modely, ale také dámskou a pánskou obuv, či sportovní oblečení. Cesare Paciotti je značka nejen pro oblečení a obuv, ale také celou řadu doplňků, mezi které patří hlavně dámské kabelky. Italové prostě vědí, co je trendy a IN. U této značky to platí dvojnásob.

Kolekce Cesare Paciotti

Oblečení a doplňky značky Cesare Paciotti jsou určeny téměř pro všechny věkové kategorie. Kolekce pro rok 2010 nese název 4US – tzn. For us. V překladu to znamená „pro všechny“, „pro nás“. Pod touto kolekcí naleznete jak sportovní oblečení, tak i obuv, kabelky, sluneční brýle a jiné vkusné doplňky.
Největší a převážnou část produkce této značky tvoří dámská obuv. Není se čemu divit, vždyť právě Italové patří do hlavní kategorie návrhářů bot. Dámská obuv z kolekce 4US představuje nejmodernější italské trendy modely. Botky jsou kreativní, moderní a nesmírně pohodlné. Čím se tyto boty liší od ostatních značek? Cesare Paciotti při navrhování bot nemyslel pouze na kvalitu, ale také na design. Módní návrháři volily nejen netradiční modely, ale také materiál. Samozřejmě se jedná o pohodlný a vzdušný, sportovní a přitom sexy styl. Cesare Paciotti pro vás připravil nejen elegantní modely, ale také boty pro běžné nošení či na sportování.
Pánská obuv Cesare Paciotti 4US je typická sportovním duchem. Pánové, co mají rádi sport nejen pasivně, ale i aktivně, jistě tuto kolekci ocení. Boty jsou jak pohodlné, kvalitní, tak i vzdušné a za příjemnou cenu. I pánové si mohou vybírat z různých materiálů, barev a nápaditého designu.

Doplňky Cesare Paciotti

Cesare Paciotti není pouze značkové oblečení, ale také celá řada doplňků. Dámské kabelky se řadí na hlavní příčku pomyslné pyramidy. Kabelky můžete vybírat nejen podle zvoleného materiálu, podle barvy, ale také podle velikosti. Jsou nesmírně ženské a navíc opravdu praktické a účelné. Na první pohled zaujmou netradičním designem – tvarem. Takové kabelky jsou to pravé pro dokonalou a puntičkářskou ženu. Nejedná se pouze o módní doplněk, ale přímo o nepostradatelnou součást celého outfitu. Kabelky a kabely jsou navíc opravdu prostorné a účelné.

Sportovní oblečení

V poslední době se tato značka snaží dostat i do světa sportu. Modely Cesare Paciotti zahrnují jak sportovní kalhoty, tak i džíny, volná a uplejší trička, mikiny na zip, s kapucou nebo přes hlavu, svetry, ale i bundy, kabáty a menší kabátky.
Pro rok 2010 jsou typické hlavně veselé pastelové barvičky, které rozzáří i ten nejšmurnější den.

Co říci závěrem?

Značka Cesare Paciotti se stává čím dál více oblíbenou značkou všech mužů a dam. Jedinečná italská móda je to pravé pro všechny ty, kteří chtějí něco originálního a zároveň stylového. Proto neváhejte a na letošní léto si pořiďte stylovou kabelku, originální džíny či lehčí sportovní budničku. Uvidíte, že investujete do kvalitní a stylové značky.

Článek Itálie je spojena se značkou Cesare Paciotti byl publikován 29. března 2010 v 07.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...