Zahajte jarní úklid šatníku

Tagy:  nákupy, šatník, kousky, styl, jaro, léto, oblečení, doplňky

Sponzorované odkazy:

Zahajte jarní úklid šatníku

Jaro je tady a s ním přichází nejen vyšší teploty, ale také čerstvý závan nové módy. Nyní již nemá smysl nic odkládat, přišel ten pravý okamžik na to, pustit se do úklidu šatníku.

Zazimujte zimní oblečení

S nadýchanými bundami a sněhulemi už je skutečně konec, proto je dobré nepotřebné věci uklidit tam, kde nebudou překážet. Šály, rukavice, čepice, ani tyto doplňky již nemají v šatníku místo. Touto změnou přibude ve skříních mnoho místa na věci z minulých sezón, ale samozřejmě také na nejnovější módní kousky, které si přineseme z obchodů. Ukládáme-li zimní oblečení do sklepů a podobně, je dobré dbát o dostatečnou izolaci pytlů, či krabic, ve kterých je oblečení uskladněno.

Uspořádejte si šatník

V vyřazením starého a zařazením nového aktuálního oblečení je prakticky nevyhnutelné skříň nově uspořádat. Vše vyndejte a protřiďte, co nenosíte nemá smysl do skříně ukládat. Dostanete skvělý přehled o všech kusech, které máte a dobře si tak naplánujete i nákupy nového potřebného oblečení. Čisté vyžehlené oblečení pokládejte do polic a věšte na ramínka přehledně a uspořádaně. Každý pohled do šatníku vás pak potěší a budete mít po ruce ty nejlepší kousky. Oblékání bude jedna radost.

Své hlavní místo v šatníku převezmou lehké svetříky a sukně, čekat na svůj čas budou i letní šaty a plavky. Doufejme, že již brzy budou k nošení.

Proberte to kousek po kousku, autor: Kelly SueProberte to kousek po kousku, autor: Kelly Sue

Oblíbené jarní nákupy

S očistou šatníku přichází ruku v ruce také potřeba nového oblečení a bot. Při úklidu skříně zjistíme, v čem tkví nedostatky našeho šatníku a nákupy tak mohou být velmi přínosné. Něčím novým na sebe si navíc perfektně zvedneme náladu.

Období slev již sice skončilo, přesto stále nacházíme zlevněné kousky. Možná že některé z nich by se nám přece jen mohly hodit. Z celodenních nákupů jistě vzejde mnoho úspěšných úlovků, které náš šatník rozšíří. I drobnosti jako nová kabelka či halenka nám navodí příjemnou jarní náladu. Radost si můžeme udělat i šperkem a samozřejmě novým párem bot. Střevíčky na platformě budou tím pravým. Doplňky můžeme rozšířit o nový šátek, který oproti šále přejímá především estetickou funkci.

Článek Zahajte jarní úklid šatníku byl publikován 30. března 2010 v 00.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...