Pánský šatník

Tagy:  pánský šatník, jarní úklid šatníku, šatník gentlemana

Sponzorované odkazy:

Pánský šatník

Přemýšlíte jak docílit dokonalého celkového vzhledu? Možná jste si nedávno doplnili šatník zajímavými kousky a možná se ho právě chystáte obohatit něčím novým. Než tedy příště půjdete na nákupy, zamyslete se nad tím, co už doma máte a také si udělejte trochu místa.

Zbavte šatník zbytečných věcí. Vymezte si trochu času a zjistěte, kterého oblečení máte nadbytek a které vám chybí. Vyndejte všechno oblečení ze skříně na postel a roztřiďte ho do tří hromad.

Pohled do pánského šatníkuPohled do pánského šatníku

V první hromadě

bude šatstvo, které nosíte běžně. Je to takové oblečení, ve kterém se cítíte pohodlně a padne vám jako ulité. Také barva lichotí vaší pleti nebo se dá dobře kombinovat. Toto oblečení vraťte zpět do skříně.

Do druhé hromady

dejte šatstvo nošené jen občas. Nosíte ho příležitostně, na slavnostnější události nebo si ho berete jen na dovolenou. Mohou zde být i věci, které zcela nezapadají do vašeho stylu. I toto oblečení vraťte zpět, ale zapřemýšlejte jaké vhodné doplňky k němu koupit nebo se proberte již pořízenými doplňky.

A konečně třetí hromada

bude ze šatstva netknutého několik let. Je známo, že pokud člověk nevezme nějaké oblečení nebo doplněk dva až tři roky, je jen velmi malá naděje, že se k němu ještě někdy vrátí. Určitě existuje důvod, proč ho nenosíte: nesedí vám, vyšlo z módy nebo to byl nevhodný dárek.

Dokonce i malý šatník může být úhledně organizovanýDokonce i malý šatník může být úhledně organizovaný

Tak a teď vše co zůstalo, přehledně zorganizujte, abyste se v šatníku bez problému a rychle vyznali.

Pro lepší přehlednost si pořiďte následující pomocníky

Plastová nebo dřevěná široká ramínka, která udrží tvar ramen plášťů a sak. Dřevěná kalhotová ramínka se závěsnou tyčkou. Kravatový pořadač můžete sehnat ramínkový, stojanový, věšáčkový nebo mřížkový, který můžete upevnit na vnitřní dveře skříně. Opaskový pořadač ramínkový k zaháknutí na tyč v šatníku nebo si zavěste opasky za háčky ramínek. Pokud nechcete, aby vám kožený pásek popraskal, nikdy ho neukládejte srolovaný do šuplíku. Plastové komůrky, do kterých si přehledně naskládáte ponožky, spodní prádlo a kapesníky. Skvělým pomocníkem jsou vzdušné látkové police, které se dají pověsit do skříně nebo si nich můžete vybudovat celou šatnu.

Látkové policeLátkové police

Článek Pánský šatník byl publikován 31. března 2010 v 06.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...