Vybíráme dokonalé kalhoty

Tagy:  Kalhoty se zvýšeným pasem, bokovky, BOOT-CUT, Fitting, roury

Sponzorované odkazy:

Vybíráme dokonalé kalhoty

Při koupi outfitu je nejtěžší sehnat dobře padnoucí kalhoty. Pokud je oblečete přes zadek, odstávají v pase a pokud by seděl pas, neobléknete je přes zadek. Když sháníte bokovky, zrovna mají všude do pasu a teď názvů a čísle. Kdo se v tom má vyznat?

Aby kalhoty dobře seděly

Pokud vám kalhoty dobře sedí, automaticky vám uberou až tři kila vy se cítíte dobře a pohodlně. Obloukem se vyhněte příliš volným kalhotám, ve kterých budete vypadat neforemně nebo příliš těsným kalhotám, kterých se budete cítit nepohodlně. Tím nejhorším však pro vás budou kalhoty s pasem o několik centimetrů menším než ve skutečnosti máte. Při koupi kalhot se ujistěte, že mezi vámi a kalhotami je prostor alespoň na dva prsty. Pokud se kolem rozkroku tvoří varhánky, je to nevyvratitelný důkaz toho, že na sobě máte velikost o číslo menší. Sklady, záševky nebo lištové kapsy, které se rozvírají, dokáží přidat nějaké to kilo navíc. a to samé platí i pro džíny zaříznuté mezi hýždě.

Nic jiného tak nezkrátí nohy jako snížený rozkrok. Stává se to často po dietě, když jsou kalhoty o číslo větší a pas sklouzne na úroveň boků.

Orientujeme se mezi kalhoty

S vyšším pasem

Nohy v nich vypadají delší, skryjí lehce vystouplé bříško a ploché pozadí zaoblí. Pokud se vám líbí móda ze 60. let, tyto džíny jsou pro vás to pravé.

Džíny se zvýšeným pasemDžíny se zvýšeným pasem

Se sníženým pasem

Pokud máte větší zadeček a širší boky, tak na tyto kalhoty zapomeňte. Rovněž se vyhněte přezdobeným aplikacím.

Bokové kalhotyBokové kalhoty

BOOT-CUT

Tyto kalhoty jsou na stehnech přiléhavé a od kolem dolů se rozšiřují. Výhodou je, že sluší všem.

BOOT-CUTBOOT-CUT

Rovné

Přímočarý střih od kolene ke kotníku prodlužuje nohy, budou se tedy hodit menším dívkám. Pokud máte drobnou postavu zapomeňte na tmavé barvy a ohrnuté nohavice.

Fitting

Fitting v překladu znamená pasující, trefný, hodný. Tento název na tyto džíny opravdu sedí. Jsou hodně na tělo a důležité je, abyste se ujistili, že všech pět kapes pěkně přiléhá na tělo, rozkrok nezabíhá příliš vysoko a zadní šev mezi hýždě.

FittingFitting

Kapsy

Malé, oblé nebo jejich absence způsobuje, že vám pozadí jakoby nakyne.

Pokud chcete, aby vám džíny skutečně padly, důkladně si je vyzkoušejte a pokud nemáte zrovna štíhlou postavu, nechtějte mít doma za každou cenu módní trend. Můžete se trendem třeba jen inspirovat, vzít si z něj jen ty detaily, které vaší postavy neublíží. Vyzkoušejte sepraný a obnošený vzhled, vyšisování, záplaty nebo jemné zdobení.

Článek Vybíráme dokonalé kalhoty byl publikován 31. března 2010 v 23.45 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...