Móda ze Švédska - Lindex

Tagy:  Lindex, dámské oblečení, spodní prádlo, dětské oblečení, kolekce na jaro 2010

Móda ze Švédska - Lindex

V Plzni byl nedávno otevřen nový obchod s oblečením LINDEX. Málokdo ví, že kromě dámské módy nabízí také doplňky, dětské oblečení a spodní prádlo. Firmě se velmi daří, v Evropě chce letos otevřít 10 až 15 nových obchodů – u nás mimo jiné i v Brně, Českých Budějovicích a Karlových Varech.

LindexLindex

Lindex je dnes s více než 350 obchody ve Švédsku, Norsku, Finsku, Pobaltských státech, České republice, Rusku a středním východu jedním z vedoucích módních řetězců severní Evropy. Lindex dokázal spojit značku s charakteristickým ženským stylem, tak aby se ženy cítily dobře a vypadaly fantasticky.

Kolekce pokaždé tvoří sezónní móda odrážející nejaktuálnější trendy. Vždy je doplněná základním oblečením, které by nemělo chybět v žádném dámském šatníku. Důraz je kladen na detaily a kvalitní zpracování, design a časté novinky.

Historie

Firma vznikla v roce 1954 a zaměřila se na spodní prádlo. Po 15 letech otevřela první obchod mimo Švédsko a dětské oblečení začala prodávat až od roku 1985.

Příprava kolekcePříprava kolekce

Linie značky

Dámské oblečení

Lindex ví, co ženy potřebují, navrhuje oblečení tak, aby se dalo různě kombinovat a každá žena si mohla vytvořit svůj vlastní styl. Je důležité, aby každý mohl svým oblečením vyjádřit sám sebe a svůj styl. A ještě jedna důležitá věc, Lindex, jako jeden s mála výrobců si uvědomuje, že ne všechny ženy jsou modelky a proto vyrábí až do velikosti 52.

Kolekce na jaro – zdobení & ornamentyKolekce na jaro – zdobení & ornamenty Džíny z jarní kolekceDžíny z jarní kolekce

Spodní prádlo

Zde si vyberete pro každou příležitost. Linie „Ella M“ je nejluxusnější a je určena pro opravdu výjimečné události. Linie „So U“ je určena pro mladé dívky, proto se také její hodnota pohybuje v nižší cenové kategorii. A kolekci „Move rest sleep“ si užijete ve chvílích pohody a relaxace. Jedná se o pyžama, noční košile nebo třeba oděvy na jógu. Materiály jsou příjemné a střihy pohodlné.

Sexy spodní prádloSexy spodní prádlo

Dětské oblečení

V kolekci Fix, vyráběné od velikosti 50 do 128, se budou dětičky cítit jako v bavlnce. Mladistvá kolekce Heartquake, určená pro dívky do velikosti 146 do 170, vyplňuje období od konce dětství po dospělou ženu.

Doplňky

Svůj outfit zde můžete doladit pomocí doplňků – čepice, rukavice, šály, ponožky, punčocháče, sluneční brýle nebo různé vlasové doplňky.

Supermodelka Carmen Kass

Tváří této značky je supermodelka Carmen Kass, které zdobí titulní stránky časopisu Vogue. Dostala ocenění Modelka roku a předváděla pro návrháře Michaela Korse, Calvina Kleina, Donnu Karu nebo Chanel.

Kolekce na jaro – barvy & vzoryKolekce na jaro – barvy & vzory Bělené džíny z jarní kolekceBělené džíny z jarní kolekce

Článek Móda ze Švédska - Lindex byl publikován 20. června 2010 v 20.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...