Najděte svůj styl - romantický & asketický

Tagy:  Romantický typ, drobný typ

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Najděte svůj styl - přirozený & sportovní
  2. Najděte svůj styl - romantický & asketický
  3. Najděte svůj styl - klasický & dramatický
  4. Speciální styl - Barbie styl
Najděte svůj styl - romantický & asketický

Máte asketickou postavu, milujete květiny a polovinu dne prosníte? Možná, že najdeme v jednom z těchto dvou stylů. Oblékání nemusí být vždycky vážná věc. Nepřemýšlejte pořád na tím, co na to řeknou ostatní. Máme přece právo užit si čas od času s módou trochu legrace.

Romantička

Inspirace pro romantickou dušiInspirace pro romantickou duši

Krásné lokny a zaoblené ženské tvary určují její image. Obličej má ženské rysy a pas je lehce zdůrazněn.

Jestliže se vám podaří svůj romantický styl cíleně zdokonalit, budete v budoucnu přitahovat ještě více obdivných pohledů.

Oblečky pro romantičkuOblečky pro romantičku

Zřekněte se fádních barev a klasických střihů. Volte na místo toho veselé odstíny, které odpovídají vašemu ročnímu období. Sluší vám zejména romantické kombinace barev a hravé střihy, také měkké a splývavé látky. Můžete kombinovat podle příležitosti halenky s nabíráním a sukně zdůrazňující pas. Pouze v zaměstnání dbejte na to, aby vaše oblečení nepůsobilo příliš dívčím nebo hravým dojmem.

Oblečení a doplňky pro romantický typOblečení a doplňky pro romantický typ

Hravé drobnosti v podobě vintage šperků jsou pro vás to pravé. Tašky a boty v romantických variantách seženete jednoduše.

Pro vaše vlasy se velmi dobře hodí vlnky a lokny. Vyhněte se strohým a hladkým sestřihům, protože byste vypadala příliš usedle a unuděně.

Návrh romantického oblečeníNávrh romantického oblečení

Při líčení můžete kombinovat v barvách všech palet. Na oči použijte stíny podle barvy svých očí a rty také zkrášlete smyslným odstínem, který se hodí k barvě pleti.

Drobný typ

Drobná dívkaDrobná dívka

Vaše postava působí jemně a skoro zranitelně a váš celkový výraz je mladiství až dívčí. I když je postava malá a drobná neznamená to, že jste snadno přehlédnutelná. V základní paletě barev tvoří základ jemné tóny, které kombinujte s veselými a zářivými barvami. Váš mladiství vzhled zdůrazní měkké látky a hravé střihy, v krátkých bolérkách budete vypadat dokonce až vyzývavě. Zvlášť vhodné jsou oblečení, které zdůrazní pas a nemá velký límec.

Oblečení pro drobnou dívkuOblečení pro drobnou dívku

Materiály s lesklými efekty naproti tomu umožní sebevědomé vystupování, proto můžete kdykoliv nosit hedvábí a viskózu, které budete kombinovat s pleteninou a kůží. Vaši romantičnost podtrhnou něžné, popřípadě drobné květinové motivy. Důležitá je správná volba délky oděvů. Krátké střihy, které mají švih, prodlouží vaši malou drobnou postavu.

Dbejte na to, aby délka objem vlasů korespondoval s vašimi proporcemi.

Při líčení se vyhněte dramatickým barvám, budou vám slušet jemné tóny.

Šperky by měly být malé a hravé. Klidně můžete nosit i více prstenů současně, protože nemáte silné prsty.

Vhodná kombinace oděvů a doplňku pro drobný typVhodná kombinace oděvů a doplňku pro drobný typ

Fantazie a romantika hrají v módě obrovskou roli. Viděl jsem ženy, které nakupovaly oblečení a říkaly, „tohle bude nádherné do Ascotu“, i když jejich šance, že se tu sezónu dostanou do Ascotu, byly velmi, velmi malé. Jde tu o fantazii.

Bill Blass

Článek Najděte svůj styl - romantický & asketický byl publikován 14. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...