Speciální styl - Barbie styl

Tagy:  Barbie styl, růžové oblečení, růžové doplňky

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Najděte svůj styl - přirozený & sportovní
  2. Najděte svůj styl - romantický & asketický
  3. Najděte svůj styl - klasický & dramatický
  4. Speciální styl - Barbie styl
Speciální styl - Barbie styl

Když se v roce 1959 na trhu objevila první panenka Barbie, netušila její autorka Ruth Handler ani firma Mattel, jaké šílenství způsobí nejen mezi dívkami, ale i mezi dospělými ženami a dokonce ani, že ovlivní i způsob jejich oblékání.

Barbie stylBarbie styl

Barbie panenku pozná snad každý. Blond vlasy, krátká růžová sukně, vysoké podpatky, kabelka na ramenou a to je jenom základní popis barbie stylu.

Outfit

Do čeho se tedy živá barbie obléká? Slaďoučká růžová barva oblečení je doplněna mnoha volánky, mašličkami, stužkami a dalším zdobením. V šatníku nesmí chybět postavu obepínající trička a kalhoty, minisukně a minišaty. Boty jsou nejčastěji na podpatku nebo platformě, ať už lodičky nebo sandály, samozřejmě v oblíbené barvě. Tenisku se v malé míře také vyskytují ale jen v růžové nebo fialové barvě. Mimo růžové a fialové je přípustná i bílá a všechny pastelové barvy.

Růžové autoRůžové auto

Doplňky

Rozhodli jste si zařídit pokojíček v růžové a fialové barvě? Žádný problém. Výrobce myslí i na roztomilé barbie, které se chtějí obklopovat jen optimistickými barvami. Barbie má dokonce svou speciální klávesnici, se speciálními tlačítky.

Barbie pokojBarbie pokoj Růžový notebook a židleRůžový notebook a židle Klávesnice pro blondýnkyKlávesnice pro blondýnky

Zevnějšek

Povinností každé barbie je starat se o svůj zevnějšek, to znamená mít za všech okolností dokonalý účes a líčení. V líčení vedou opět pastelové barvy, decentní a jemné, podtrhující nevinný vzhled. Důležitá je také francouzská manikúra nebo nalakované nehty barvou, která ladí s oděvem.

Životní styl

Mezi dvě nejdůležitější pravidla patří zdravá strava a slušné chování. Inspiraci můžete najít v mém nejoblíbenějším filmu Pravá blondýnka, kde Reese Whiterspoon dokonale předvedla barbie styl, jak způsobem oblíkáním, tak i životním stylem. Byla vždy elegantní, jednala s nadhledem a optimismem a to je pro život důležité. Kdo tvrdí o barbie, že je hloupá blondýna, ten třeba jen závidí. Vždyť tento styl si oblíbila i řada světových celebrit, třeba Mariah Carey a ta přece hloupá není.

Růžový fotoaparát a kameraRůžový fotoaparát a kamera Růžový diktafon a rádioRůžový diktafon a rádio Růžová mp3, sluchátka a reproduktoryRůžová mp3, sluchátka a reproduktory

Péče o sebe

Péče se svůj vzhled a dokonalý outfit by měla být výsada každé dívky. Proto nezapomeňte sledovat aktuální módní trendy na našich stránkách www.oblectese.cz. Až zjistíte co doplnit do šatníku na slunečné jarní období, zavolejte své kamarádce a vyrazte na nákupy. Nákupy jsou důležité, nejen když je nějaký ten splín. Hezkou zábavu dámy!

Růžový rotoped a televizeRůžový rotoped a televize

Článek Speciální styl - Barbie styl byl publikován 16. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...