Jakou barvu a materiál zvolit pro letošní jaro?

Tagy:  jaro, léto, detaily, doplňky, vlna, hedvábí, šifon, volánky, třásně, džínovina, zipy, barvy, batika, ruční malba, etnické motivy, zvířecí vzory, knoflíky

Sponzorované odkazy:

Jakou barvu a materiál zvolit pro letošní jaro?

Jaro je v plném proudu, sluníčko začíná prosvítat skrze mraky a vše začíná nádherně rozkvétat a zelenat se. Jaro je zkrátka rozzářené svěžími barvami a paprsky hřejivého slunce. Nejlépe uděláte, pokud podlehnete stejně barevným tónům jako okolní příroda. Nebojte se sáhnout po květinových vzorech, trendy potisky nebo jasných barevných odstínů.

Pestré a pastelové barvy jsou pro letošní jaro INPestré a pastelové barvy jsou pro letošní jaro IN

Džínovina a batika

Letošní jaro dává zelenou barevným kombinacím. Své okolí okouzlíte jedině ve veselých, pestrých barvách. Móda pro toto období je hravá a trendy. V každodenním životě vévodí hlavně lehounké vlny, hedvábí a džínovina. Džínovina je tím nejoblíbenějším materiálem snad všech věkových kategorií. Letošní jaro a léto se bude nosit v těch nejrůznějších úpravách a dekorech. Nebuďte překvapeni,jestli ve výloze vašeho oblíbeného butiku objevíte plavky ve stylu džínů, džínový klobouk, nebo džínovou kabelku.
Co se týče společenských událostí a večerní módy, pořiďte si svůdný šifon, ozdobte se volánky a jemným řasením a nezapomínejte na jemné a kouzelné aplikace.
Milovníci batikovaných triček mohou zaplesat. Letošní jaro se bude batikou doslova hemžit. Zapomeňte pouze na batikovaná trička, mikiny a kalhoty. Batika se objevuje všude, dokonce i na hedvábí a jiných přírodních materiálech.

Barevné jaro

Loňské jaro a léto doslova odmítalo veselé a barevné kombinace. Letošní rok je tomu úplně jinak. Dominují jemné pastelové barvičky, modré odstíny a perlové tóny. Z vašeho šatníku můžete také vybrat oblečení v přírodních a tělových odstínech. Milovníci nestárnoucí klasiky – černé a bílé barvy, mohou zajásat, vždyť tato barva dovoluje na jaře široké spektrum možných kombinací. A ti, jenž milují pestré a nápadné barvy, zvolte odstíny zelené, žluté a nebo krvavě červené.

Nesmrtelná černá a bíláNesmrtelná černá a bílá

Kvalitní materiál

Zapomeňte na manšestr a obyčejnou bavlnu. Zvolte raději vlněné materiály v odlehčeném stylu a provedení. Tyto materiály jsou nesmírně oblíbené hlavně díky své jemnosti a svému lehkému provedení.
Dalším super materiálem, ve kterém se budete cítit pohodlně, je hedvábí. Tento nádherný materiál se na trhu objevuje v různých variacích – s potisky, pohlednicovými tisky, květinovými vzory nebo s motivy pop kultury. Objevují se také motivy, které působí na první pohled jako ruční malba, etnické motivy a v neposlední řadě také zvířecí vzory.

Každý detail má své kouzlo

A tou opravdovou třešničkou na dortu jsou různé doplňky a detaily. Kvalitní a trendy materiál není vše. Váš celkový look ozvláštní např. krystalové kameny, flitry, třásně, výšivky, volánky, zipy, knoflíky, atd.

Článek Jakou barvu a materiál zvolit pro letošní jaro? byl publikován 17. dubna 2010 v 07.00 v rubrice Nákupy. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...