Jarní bundičky pořizujte teď

Tagy:  bunda, bundička, jaro, outfit, Victoria Secret, Laga, Diesel, OTTO, Mango

Sponzorované odkazy:

Jarní bundičky pořizujte teď

Aprílové počasí není pouze výsadou čtvrtého měsíce v roce. Proč tedy svůj šatník nevybavit takovým kouskem, který bude použitelný pro každý případ a navíc půjde s dobou? Letošní jarní bundičky to splňují hravě. Stačí si vybrat tu správnou a pak jen přioblékat a odkládat.

Pořiďte si ji i vy

Letní bundička by neměla chybět v žádném šatníku. Některé modely jsou velmi univerzální a nadčasové, můžeme je nosit po celé jaro a podzim, někdy po ní sáhneme i v létě. Ta ideální je velmi dobře kombinovatelná, nositelná pro každou příležitost. Pokud vybereme dobře, není pak taková bundička otázkou jedné sezóny. Nadčasovou bundičku v kvalitním provedení můžeme nosit mnohem déle, vždy bude pohodlná a perfektně padnoucí.

Vyberte si

Jarní bundičky jsou k dostání ve všech možných stylech, jsou šity z nejrůznějších materiálů. Mimo nejběžnější směsové částečně bavlněné materiály se používá také kůže, koženka, samet, džínovina či plátno, efektní je také kombinace více materiálů, zejména matného s lesklým.

Nesmrtelná džínovina

Džínová pro sportovnější typ od OTTODžínová pro sportovnější typ od OTTO

Džínovina patří skutečně mezi nesmrtelné materiály. Frčí ve všech barvách, nejlépe uplatnitelná je asi světlounká džínovina nebo džínovina temné modré barvy. U tmavých barev se raději vyhneme výraznějšímu šisování, to je už prakticky mimo hru.

Zajímavé střihy

Zajímavý střih v kúži od Victoria SecretZajímavý střih v kúži od Victoria Secret

Zajímavý střih udělá z bundičky nenahraditelný kousek. Při jeho výběru bychom měli určitě zvážit naše úmysly s vybíraným kouskem – k čemu a kdy bundičku budeme nosit, jak dlouho ji chceme nosit a tak podobně. Střih také musí lichotit naší postavě, musí nám dokonale padnout a vyzdvihnout naše přednosti.

Dvě řady typu military

Velmi nadčasové jsou bundičky v elegantním military stylu s dvěma řadami knoflíků. Skoro by to vypadalo, že tyto dva přívlastky nemohou jít dohromady. Opak je však pravdou, střih si bere základ z military looku, zjemňuje ho a výsledkem je perfektně nadčasový model.

Mango´s Military lookMango´s Military look

Kombinujte

Skvěle vypadají takové kousky, které kombinují více materiálů. Výsledkem může být souhra tón v tónu, kontrast matného a lesklého či kouzla s optikou.

Lehká bundička v temně zelené od značky LagaLehká bundička v temně zelené od značky Laga

Nelíbí se vám bundičky? Zkuste sáčko

Pokud se vám letošní bundičky příliš nezamlouvají, můžete sáhnout po sáčku. To je také velmi univerzální a nadělá spoustu parády. Štíhlé postavě například sluší zcela jednoduché bílé sáčko, které je bezvadně kombinovatelné s celým šatníkem.

Diesel a jeho bílá sáčkaDiesel a jeho bílá sáčka

Článek Jarní bundičky pořizujte teď byl publikován 30. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...