Doplňky pro muže

Tagy:  Pánské doplňky, prsteny, manžetové knoflíčky, hodinky

Sponzorované odkazy:

Doplňky pro muže

Velmi opomíjené téma, avšak velmi důležité, jsou doplňky pro muže. Detaily mají vysokou vypovídající schopnost. Mobily hlásající oblíbenou píseň, hodinky se zářivými plastovými pásky, odřené kufříky, zlaté medailonky na krku – to vše prozradí, co se ukrývá v nitru. Berte doplňky vážně a vždy posuďte, jaký dojem vzbuzují. Chcete přese, aby celkovému vzhledu přidaly a nikoliv ubraly.

Prsteny a manžetové knoflíčky

V této oblasti u mužů platí: „méně znamená více“. Ono to „méně“ je totiž vkusnější. Samozřejmě že náušnice, které ultrakonzervativní pracoviště přísně zakazují, se v uměleckých kruzích bere jako běžná věc. Obecně přijatelným šperkem je zajímavý prsten (samozřejmě snubní prsten, ale i jiné), ale daleko větší moc mají manžetové knoflíčky, které prý skutečně svědčí o vysokém stupni vytříbenosti.

Prsteny pro můžePrsteny pro může

Manžetové knoflíčky stejně jako kravata umožní muži ve formálním obleku vyjádřit svou osobnost. Všímavé okolí okamžitě posoudí jejich kvalitu a styl.

Doplňky lze sice považovat za nepodstatnou poslední tečku, ale nepodceňujte jak; dokážou totiž významně přispět k osobitému image.

U barevných knoflíčků dbejte na to, aby odstínem dokonale ladily s kravatou. Hladké stříbrné a zlaté knoflíčky přizpůsobte kovovému náramku hodinek.

Manžetové knoflíčkyManžetové knoflíčky

Nechcete-li vypadat i v tom nejdražším obleku lacině, pak řetízky, přívěsky a náramky raději vystavujte na obdiv pouze ve volném čase.

Hodinky a mobilní telefony

V minulosti se hodinky řadily k cennostem. Muži si mohli pořídit jedny na celý život a ty se pak dědily z generace na generaci.

Nové technologie však srazily cenu hodinek na dostupnou míru, což umožňuje vlastnit několikery na obměnu. Mužům s mnohotvárným životním stylem se různorodé kolekce hodinek dokonce doporučují.

Hodinky pro můžeHodinky pro může

Pro profesionální účely nejlíp poslouží klasické (nikoliv digitální) hodinky doplněné páskem z hladké kůže, napodobeniny krokodýlí kůže nebo kovovým náramkem. Masivní sportovní nebo plastové varianty vyhraďte volnému času. Stříbrné a zlaté hodinky se hodí do společnosti.

Zajímavé modely hodinek má např. značka Wenger Squadron.

Mobilní telefony se staly běžným doplňkem a jejich panely nyní hýří všemi barvami. V pracovní sféře se přidržte diskrétních tmavších vzorů. Rovněž zvolte příjemný vyzváněcí signál, vyhněte se vysokým tónům.

Článek Doplňky pro muže byl publikován 28. dubna 2010 v 00.00 v rubrice Pánská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...