I nákupní tašky mohou být elegantní

Tagy:  tašky, kabelky, igelitky, ekologické tašky, nákupní tašky, nakupování

Sponzorované odkazy:

I nákupní tašky mohou být elegantní

Chcete obdarovat svojí přítelkyni, manželku, maminku, babičku, sestru, kamarádku nebo jen sama sebe? Nevíte si rady, jaký dárek vybrat? Mám pro vás skvělý typ. Co třeba nákupní tašku? Vždyť nakupovat chodí každý z nás! A řekněte, která žena by nechtěla být moderní i mezi regály s potravinami?

Konec igelitovým taškám

Moderní žena by měla ihned zapomenout na šustivé igelitové tašky. Nejen z důvodu ekologického, ale také po stránce moderní. Igelitové tašky mají navíc tu nevýhodu, že se vám lehce protrhnou a obsah se lehce vysype. Další záporná věc na „igelitkách“ je fakt, že jsou nemoderní a nikdy vám nebudou ladit k vašemu outfitu.

Ekologické nákupní tašky

Společnost, která vyrábí ekologické nákupní tašky, nese název RumeBags – RuMe. Tato společnost byla založena v Denveru v USA v roce 2008.
Tyto tašky citelně ovlivňují okolní prostředí. Lidé si uvědomují důležitost ochrany životního prostředí. Ekologické tašky RumeBags RuMe jsou cenově dostupné. Vyrábí se nejen ekologické tašky, ale také kabelky a nákupní kabely, které snižují spotřebu energií díky svému opakovanému užití.

Ekologická nákupní taškaEkologická nákupní taška

Nákupní kabely

Nepostradatelným kouskem nové linie jsou hlavně elegantní nákupní tašky, chcete-li kabely. Jedná se o velké a prostorné tašky s přihrádky. Jsou nejen praktické a funkční, ale hlavně kvalitní a absolutně IN pro letošní rok. Na trhu se objevuje stále více designů, barev a tvarů. Vybírat můžete od jednobarevných tašek, po vzorové či lehce extravagantní. Každá žena přijde na své. Pokud lahodíte jemnému a romantickému stylu, není nic lepšího, než vyjít na nákup s velkou růžovou, červenou nebo fialovou nákupní tašku. Ženy dračice zajisté ocení vzorované kabely, které zvýrazní jejich look. Pokud chcete vypadat nenápadně a přitom elegantně, zvolte tmavé odstíny, které mohou být ozdobeny např. puntíky, čárky či jiným dekorem.

Elegantní nákupní taška se stylovou peněženkouElegantní nákupní taška se stylovou peněženkou

Kvalita na prvním místě

Jelikož jdete s takovou taškou nakupovat, předpokládá se, že budete přenášet v oněch taškách nejen lehké, ale i těžší věci. Proto jsou nákupní tašky vyráběny z kvalitních a zároveň elegantních materiálů, jako je kůže, kůže se vzorem nebo kombinovaná kůže např. se sametem. Takový typ tašek je pro opravdové „fajnšmekry“. Absolutním hitem pro letošní léto jsou kabely a tašky v nachové, švestkové, oranžové a kávově barvě.

Kožená nákupní taškaKožená nákupní taška

Zapomeňte na neekologické tašky, šustivé pytlíky a igelitky. Pořiďte si stylovou nákupní tašku a buďte i Vy stylová a IN!

Článek I nákupní tašky mohou být elegantní byl publikován 6. května 2010 v 06.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...