Legíny v novém kabátě

Tagy:  legíny, kalhoty, postava, dámské oblečení, vzory, upnuté kalhoty

Sponzorované odkazy:

Legíny v novém kabátě

Legíny už nejsou pouze oblečením pro nejmladší a zároveň nejštíhlejší generaci. Střih tohoto trendy oblečení se přizpůsobil i méně dokonalým postavám.

Trendy look

Legíny se staly doslova nepostradatelnou součástí dámského šatníku již na přelomu osmdesátých a devadesátých let. Po delší pauze se opět vrátily na scénu. V dnešní době známe tolika podob, že už někdy ani nevíme, zda se jedná o legíny nebo o jiné kalhoty. Už dávno neplatí, že musí být pružné v pase a těsně přiléhat na kůži.
Legíny se staly univerzálními kalhoty, které i Vy musíte mít. Když se podíváte kolem sebe, uvidíte i padesátnice nebo i starší dámy, že se nebojí této módy. Nejen ony, ale i vy se zajité naučíte tyto kalhoty nosit. I tak se dá říci, že tyto kalhoty patří mládí a ve spojení se štíhlou postavou a dlouhými nohami dokáží vytvořit absolutně sexy a trendy look.

Legíny nejsou jen úzké kalhoty

Už dávno neplatí, že legíny musí být přiléhavé na kůži. V současné době najdete na trhu nepřeberné množství těchto kalhot, které jsou ušity v rozmanitých střizích. Stále méně často dokážete rozpoznat rozdíl mezi extra úzkými kalhotami, skinny džínami a Regínami.
Nebojte se legíny nosit. Vždyť nejsou určeny jen pro dokonalou postavu. Širší legíny dokážou dokonce nedokonalou postavu skvěle zamaskovat a ukrýt drobné nedostatky.
Naopak ženy, které hledají extra upnuté džíny zajisté legíny ocení. I oni ocení jejich oblékání. Nikde neškrtí, dají se lehce natáhnout, zapnout a krásně se přizpůsobí vaší postavě.

Stylové vzory

Nebuďte fádní a osvěžte váš šatník legíny se vzory. Léto je pomalu tady, tak nebuďte příliš konzervativní a kombinujte vzorované kalhoty s jednobarevnými vršky.
Někdy se může povést a seženete i krásný vrchní díl, který bude vypadat naprosto dokonale. Zkoušejte, nakupujte a kombinujte.

Tipy jak správně nosit legíny

Říkáte si, že legíny se k vaší postavě nehodí? Určitě tomu tak není. Tyto kalhoty je třeba umět nosit, dobře kombinovat a maskovat drobné nedostatky vaší postavy. Pod legínami se schovají nejen drobné kosmetické chybičky jako jsou žilky, bílá a neopálená kůže, chloupky apod., ale také nedostatky linií, a to právě díky upnuté látce. Nezapomínejte na sebekritiku, která je v tomto případě nesmírně důležitá.
Chyby v nošení legín se můžete dopustit tehdy, když si oblečete krátké tričko nebo svetřík. Pokud víte, že vaše nohy nejsou jako mají modelky, a přesto toužíte legíny nosit, prozradíme vám pár triků, jak na to.
Jestliže jste majitelka nohou do tvaru písmene X, můžete si obléct legíny jakékoliv barvy. Navíc je můžete doplnit o krátkou minisukni a vysoké boty až ke kolenům. Vysoké kozačky vám nohy opticky narovnají. V létě zvolte boty na platformě.
Ženy, které mají nohy do píseme O si mohou obléct přes legíny krátké kraťásky, které se postarají o to, aby schovaly mezeru mezi nohami.

Dámy s kratšíma nohama by si měly pořídit kozačky s platformou nebo boty s jehlami, které opticky prodlouží.
Jestliže jste majitelka silnějších stehen, můžete zvolit kombinaci legín a sukně těsně nad kolena nebo kombinaci legín tunikou.
Zkoušejte a kombinujte… uvidíte, že se výsledek dostaví. A pokud máte dokonalou postavu, užívejte tohoto módního výstřelku a ukazujte světu své krásné nohy právě v legínách.

Článek Legíny v novém kabátě byl publikován 30. května 2010 v 07.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...