Pareo, spolehlivý letní doprovod

Tagy:  pareo, léto, šátek, dovolená, letní oblečení, doplňky, sukně

Sponzorované odkazy:

Pareo, spolehlivý letní doprovod

Pareo vypadá jako velký průsvitný šátek, který by měl být jemný ale poměrně pevný. Na dovolené je pro své multifunkční využití skutečně nezbytností. Lze jej použít mnohými způsoby a vždy zůstává vkusný a elegantní.

Kam s pareem

Pareo je ideálním doprovodem na pláž k vodě. Uvázat jej lze jednoduše kolem pasu přes plavky. Pro pohyb po pláži či k nejbližšímu baru je to ideálním způsob, jak neztrácet čas oblékáním a přesto zahalit žádané partie. V pareu uvázaném jako šaty lze vyrazit i na procházku do města. Pro své jednoduché použití a praktičnost by rozhodně nemělo chybět v našem kufru na cestách za letní dovolenou.

Růžové a červené mámení

Parea jsou nádherně barevná a veselá. Je skvělé sladit je také s plavkami. K červenému zajímavě střiženému vršku od plavek se bude skvěle hodit barevné, červenomodré pareo se žlutými květy. K pareu je nutné zvolit také vhodnou obuv. Místo obyčejných pěnových žabek dáme přednost stylovým zdobeným pantoflíkům. Ty jsou pohodlné a pro chůzi vhodnější než klasické žabky. Skvěle se v nich chodí i po písku. Červené páskované botky lze kromě k pareu vzít klidně i k džínám a tílku. Zlaté zdobené pantofle vypadají velmi vkusně a obzvláště vyniknou na nezahalených nohách. Pro trochu odvážnější tu jsou barevné sandálky na vysoké platformě. Skvěle prodlouží nohy a vhodné jsou i na procházku po městě.

Barevná květovaná parea obzvláště vyniknou na jednoduchých plavkách. Nosit je lze uvázaná kolem pasu na jednoduchý uzel na boku, či zavinuté v úzkou elegantní sukni. Vkusné je také uvázání za krk, čímž vytvoříme jednoduché pěkné šaty.

V pareu na kávu i na nákupy

Na parea jsou v jižanských zemích poměrně zvyklí a nikoho nepřekvapí, když si v takovém pareu vyjdeme i mezi lidi. Samozřejmě by se mělo jednat spíše o průsvitné, nikoli průhledné látky. Pěkně vypadají modrá vzorovaná parea, ze kterých lze vykouzlit originální vršek k džínám. Zrovna tak je lze uvázat jako již zmiňované šaty. Celý komplet lze ozdobit doplňky, například květinovými náramky či náhrdelníky. K příjemnému a pohodlnému letnímu odění nejlépe padnou pantoflíčky bez podpatků, případně pouze na nizoučké platformě.

Článek Pareo, spolehlivý letní doprovod byl publikován 1. června 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...