Barevná letní trička frčí

Tagy:  tričko, top, léto, trendy, barvy, obrázky

Sponzorované odkazy:

Barevná letní trička frčí

Veselá barevná trička s nápisy, obrázky a logy jsou stále in. Skrze oblečení, které nosíme, dáváme nevědomky najevo svůj postoj a názory. Díky obrázkovým tričkům se můžeme vyjádřit zcela vědomě.

Mix barev a motivů

Nechte se inspirovat a nebojte se pořídit si tričko, které vyjádří vaši osobnost. Veselé fialově klasické delší triko značky Hello Kitty potěší jako dárek. Skvěle bude vypadat s kratšími džínovými kraťasy. Obrázky zvířat, kreslených postaviček a pohádkových motivů jsou na tričkách velmi oblíbené. Černé tričko s jednoduchou psí hlavou je poměrně decentní, recesí jsou velké růžové brýle. Bílé sportovní tílko s černým nápisem na sebe příliš neupozorňuje křiklavostí a je tím pádem tou pravou volbou i pro ty z nás, kteří netouží po ničem příliš výstředním. Šedé tílko s abstrakcí taktéž patří mezi ty méně výrazné. Obléknout jej můžeme ke kraťasům i džínám. Hravé povahy jistě zaujme jednoduché bílé T-tričko s Eiffelovou věží a postavou oblíbeného růžového pantera. Toto tričko působí žensky a poměrně elegantně. Skutečně bláznivé je tmavošedé triko se zajímavým výstřihem do V. Nápis a veliký smajlík na sebe ihned strhne pozornost. Světlemodrá v kombinaci s velikou černou kočkou vyzařuje originalitu a nápad.

K džínám a bláznivým tričkům se bude skvěle hodit větší výrazný pásek. Ten však volíme zásadně v jedné barvě. Přepásat jím můžeme kalhoty či současně také spodní část trika.

Působivé a ženské

Výrazná trička s potiskem mohou působit i jemně a stylově. Ne každý ocení styl punku a právě na to myslí i módní obchody. Elegancí a vkusem nás zaujme bílý top zajímavého střihu ozdobený černou mašlí. Černý potisk kombinovaný s růžovými prvky má nápad a šmrnc. Postava ženy venčící psa a pobíhající s nákupními taškami jistě odhalí pozitivní přístup k životu. V tomto topu lze udělat parádu ve městě i na párty. Vesele a vtipně působí fialové tričko s kraťoučkými rukávky s žraločími čelistmi. Tričko může oslavovat i naši oblíbenou hudební skupinu či zpěvačku, jako je tomu k vidění na modrém tílku s barevným nápisem a ovocem. Takový top je možně dozdobit barevnými doplňky, například náušnicemi a náramky. Černé klasické triko s barevnými nápisy již není potřeba ničím doplňovat. Maximálně velmi jednoduchými černými šperky.

Článek Barevná letní trička frčí byl publikován 2. června 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...