Ty správné letní žabky

Tagy:  žabky, vietnamky, Ed Hardy, pantofle, léto, obuv

Sponzorované odkazy:

Ty správné letní žabky

Žabky, nebo také vietnamky jsou oblíbenou letní obuví, ve které vyrážíme nejen k vodě. Správně vybrané žabky jsou pohodlné a během teplého léta příjemné na nošení.

Klasické pěnové žabky

Žabky bývají nejčastěji vyrobené z pěny či gumy. Nejedná se sice o nejvkusnější módní doplněk ale výhodou je, že gumové žabky lze vzít i do vody. Stylové žabky se vzorem zebry patří mezi ty decentnější, které nejlépe padnou k jednoduchým černým, bílým či šedivým plavkám. Krémové vietnamky s perleťovým páskem vypadají něžně a lze je vzít i k džínám a tílku. Výrazné růžové žabky upoutají pozornost ale hodí se spíše na pláž než do města. Žabky na platformě jsou pohodlnou možností jak si přidat pár centimetrů. Žabky Ed Hardy s potiskem tak typickým pro tuto značku již můžeme nazout i na procházku či na nákupy. Zrovna tak tomu je u růžových barevných vysokých žabek.

Stylové a módní žabky

Žabky vyrobené z kvalitnějších materiálů déle vydrží a rozhodně i lépe vypadají. Béžové či tmavě modré žabky z pevného materiálu zdobené štrasem vypadají s klasickými džínami fantasticky. Díky ozdobám jsou velmi elegantní a vkusné. Černé žabky z pevné gumy v přední části zdobené mašlí lze vzít do vody zrovna tak jako žabky pěnové. Kromě toho jsou však pohodlnější a vhodné i na procházku. Kožené žabky se stříbrným páskem a ozdobným kolečkem oceníme i na vycházkách do města. Veselé tmavě růžové vietnamky zdobené květinou z textilie přímo dýchají optimismem léta. Pásky zajistí, skvělé **padnutí na nohu. Podobně dobře drží i velmi netradiční bílo-krémové pantoflíky. Na noze nám budou skvěle sedět i jednoduché žabky se zdobenými pásky.

K čemu žabky nosit

Oblečení, které k žabkám nosíme s nimi musí ladit. V tomto případě nejde ani tolik o barvy jako o materiály a styly. Tmavě hnědé žabky s výrazným zdobením můžeme nazout k legínám s leopardím vzorem a tmavě hnědé tunice bez rukávků s výstřihem do V. Takový komplet je ideální, chystáme-li se na kávu s kamarádkami či na nákupy. Můžeme si být jisté že nám celý den bude příjemně. Jednoduché vietnamky se zdobenými tlumeně žlutými pásky se hodí k letním květovaným šatům, pod které můžeme obléknout podobně laděné plavky. Skvělá volba, chystáme-li se k vodě. K zeleným pěnovým klasickým žabkám můžeme obléknout džínové kraťasy a zajímavý top taktéž v zelené barvě. Nezbytným doplňkem jsou samozřejmě sluneční brýle.

Článek Ty správné letní žabky byl publikován 3. června 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...