Stylové plavky pro rok 2010

Tagy:  plavky, bikiny, léto, dvoudílné plavky, jednodílné plavky, celkové plavky, materiál, vzory, geometrické vzory

Sponzorované odkazy:

Stylové plavky pro rok 2010

Léto, teplo, sluníčko … k takovému období plavky prostě patří. Už máte ve vašem šatníku trendy plavky i Vy? Nemějte deprese z toho, že nevíte, které jsou ty pravé. Také diety letos můžete vypustit. Kouzlo totiž spočívá ve správném výběru plavek. Naučte se je nosit! Záleží jen na Vás, na střihu, designu, barvách a správném vzoru plavek, díky kterému budete na pláži, koupališti nebo u jakéhokoliv bazénu vypadat absolutně IN!

Žádné diety

Říkáte si, že ta zima byla letos dlouhá? Že jste nabrala spousty přebytečných kil navíc? Nezoufejte. Nabídka plavek pro letošní léto je skutečně víc než zajímavá. V prodejnách se vám nabízejí plavky v různých variantách, střizích, ale i v nejrůznějších barvách, které s vaší postavou dokáží neuvěřitelné divy.
Při výběru plavek záleží hlavně na vašem vkusu a stylu, jestli dáte přednost jednodílným nebo vícedílným plavkám. Dvoudílné plavky mají tu výhodu, že si můžete zvolit výšku kalhotek, která vám bude co nejvíce příjemná. To samé se dá mluvit o vykrojení nohaviček, které vaše postava potřebuje. Co se týče podprsenek, i tady se dá vybrat z trojúhelníčků, více vykrojených nebo uzavřených podprsenek, s kosticemi nebo bez …
Jestliže si vyberete celkové plavky, budete mít jistotu, že vám dokáží zakrýt i sebevětší bříško. Ale pozor, zbytečně vaše proporce neschovávejte. Při výběru plavek dávejte velký pozor na tkaniny! Nepodceňujte kvalitu materiálu. Látka pro výrobu plavek je velice důležitá – musí zpevňovat, držet tvar a navíc být rychleschnoucí. Plavky by měly být příjemné na dotek. Důležité je, aby obsahovaly bavlnu, elastan a polyamid.
Pokud chcete plavky, které jsou různě zpestřeny extravagantními prostřihy, na to ale opravdu musíte vlastnit super štíhlé tělo.
Raději si plavky v klidu vyzkoušejte, důkladně se v zrcadle prohlídněte, a pokud ani tak nevíte, zdali uděláte s takovým typem plavek dobře, zeptejte se prodavačky nebo vaší kamarádky, která vám jistě poradí.

Stylové vzory a správná volba barev

Letošní léto vládnou odstíny modré a zelené barvy. Pokud najdete ve vašem šatníku bílé nebo červené odstíny, máte vyhráno.
Dámy, které chtějí zazářit a být středem pozornosti mohou zvolit oranžové, žluté a fuchsiové odstíny. Stále se objevuje černobílá kombinace a její mladší varianta – bílostříbrná.
Co se týče vzorů a potisků, léto 2010 se neobejde bez geometrických vzorů, puntíků, květin, námořnických ale i zvířecích motivů. Zkrátka a jistě – nosí se tentokrát snad úplně všechno.
Barevné odstíny vybírejte ke svým vlasům a barvě pleti.

Článek Stylové plavky pro rok 2010 byl publikován 20. června 2010 v 15.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...