Diskuse ke článku Dioptrické brýle nejsou přece neštěstí

mno

Napsal/a:

Přidáno: 02.08.2010 19.28

Odpovědět

Pokud článek psala čtrnáctiletá slečna na brigádě, budiž jí koruna přána. Je-li toto dílo prací dospělého jedince, udělá lépe, když se poběží vystydět.

RE: mno

Luboš

Odpovědět

Článek a jeho autor zaslouží pochvalu. Moc hezký článek.

A autorovi předchozího ubohého vzkazu snad jen jedno… pokud mluvíš o čtrnáctileté slečně na brigádě, tak to myslíš zajisté sebe, vzhledem k názvu titulku a jménu autora komentáře. Slovo „mno“ jsem poprvé slyšel u svého pubertálního dítěte. Ubohost lidí, kteří sami nic nedokáží (maximálně kritizovat ostatní nezná hranic). Ať žije lidská hloupost. Ale je dobře, že tito lidé existují, kdo by nás jinak bavil.

mno

Napsal/a: Ivana

Přidáno: 17.08.2010 22.29

Odpovědět

Také se mi článek líbí.Pokud má pisatel " JÁ " nějaký problém,měl by ho řešit nějak jinak a ne tím, že uráží autork!

hezke bryle

Napsal/a: helena

Přidáno: 14.05.2011 06.50

Odpovědět

ja mela to stesti ze jsem narazila na obchod kde maji znackove bryle a za super ceny. Bryle Prada me vysli na 3300 kc coz jsem ani v eifflu ani ve fokusu nenasla. mrknete na eshop www.eurooptik.cz v Praze, muzu jen doporucit. jinak clanek je OK tak nevym v cem je problem?

pěkné

Napsal/a: myška

Přidáno: 16.11.2013 19.35

Odpovědět

V dnešní době jsou brýle již šperkem, ne dioptrickou pomůckou. Jen mi schází velmi výběr ve velikostech. Nevím, proč 90 procent brýlí je ve velikosti 52. Já potřebuji 48–49 a mám velké problémy cokoliv sehnat. V Eurooptiku jsou nádherné obroučky, bohužel ale, ne pro mne. Z obrovského výběru je pro mne jen cca 12 obrouček :-( Kde je problém? Dříve se mi stávalo, že mi v optikách navrhovali veliké brýle, aniž by mě upozornili, jakou velikost mám vybírat. Téměř se nemluví o tom, jaké velikosti jsou na trhu, jen na internetu. Toto je velmi smutné…

Diskuze k článku

Aktivní odkazy nejsou v komentářích povoleny