Prstýnky inspirované květinami a motýlky

Tagy:  doplňky, trendy, look, prsten, barvy, kytičky, motýli, šperk, prstýnek

Sponzorované odkazy:

Prstýnky inspirované květinami a motýlky

K létu patří barvy a veselé motivy. Kytičky, motýlci a srdíčka jsou jistě z těch nejoblíbenějších. Drobné kvítky najdeme na šatech, taškách, šátcích a samozřejmě také na špercích. Masivní hravé prsteny si u dívek získaly oblibu. Jsou-li tyto šperky vkusné, můžeme je považovat za fantastický módní doplněk, který na sebe strhne pozornost.

Kouzelné fialové prsteny

Ač se to na první pohled nezdá, masivnější prsten může skvěle zdobit i drobné ruce. Je výraznou a velmi pěknou ozdobou.

Průsvitné srdíčko zdobené několika řadami kamínků se na slunci blýská a zalíbí se napříč věkovými kategoriemi. Srdce je připevněno k několika kroužkům z navlečených korálků, čímž je celý prsten velmi dobře velikostně přizpůsobitelný. Kvítek na zlatém kroužku složený z velkých fialových kamínků odráží světlo a upoutá na první pohled. Roztomilý motýlek osázený kamínky zaujme nejednu mladou slečnu a jako dárek rozhodně udělá radost. Jednoduchý a vkusný vypouklý prsten tvořený množstvím menších fialových kamínků připomíná rozkvetlý keř. Elegantní štrasová ozdoba v podobě prstenu s fialovými kamínky rozhodně není žádným módním výstřelkem. Prsten je jednoduchý a jistě se zalíbí. Rozkvetlý světle fialový květ s blyštícím se kamínkem uprostřed nás rozveselí každým pohledem na něj. V zimě nám připomene teplé letní dny.

Růžové kytičky nejen pro princezny

Růžová barva obecně v nás vyvolává příjemné a radostné pocity. Barva sladkých bonbónů nám po psychické stránce zkrátka dělá dobře. Nejen při smutku je dobré se jí obklopovat. Růžová je velmi oblíbenou barvou v módním průmyslu, je velice ženská a smyslná. Dobré je však dávat pozor, aby ji nebylo moc. Zvolíme-li ji pouze jako barvu doplňků, nemůžeme udělat chybu.

Růžové šperky nás rozzáří. Stříbrný kroužek s poměrně propracovaným květem se dvěma řadami okvětních lístků a štrasovým kamínkem uprostřed je nápaditý a skvěle splňuje definici veselého letního šperku. Růžové poupátko zdobené kamínky stejně jako květ se zlatým okrajem a perličkou uprostřed se může stát skvělým dárkem pro ty, co sledují módní trendy. Jednoduchý kroužek s růžovými korálky je velice jednoduchou ozdobou. Růžová květina s množstvím kamínků ve středu působí jako opravdu vkusný a elegantní šperk. Jednoduchý drobný kvítek na prstu nebije do očí. Prstýnek tvořený perleťovými destičkami a perlou působí vznešeně a luxusně. Za trochu netradiční lze považovat široký prsten se zajímavě provedeným květem.

Článek Prstýnky inspirované květinami a motýlky byl publikován 25. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...