Letní ozdoby v zelené a modré

Tagy:  šperky, náušnice, náhrdelník, náramek, prsten, bižuterie, barvy, léto, doplňky, korále

Sponzorované odkazy:

Letní ozdoby v zelené a modré

Zelená a modrá, to jsou barvy které z módy nevyjdou pravděpodobně nikdy. Obě jsou nádherné a alespoň některý z jejich odstínů sluší každému. Ať již jsou v kurzu temné varianty těchto barev, či naopak neonové či pastelové, vždy si přijdeme na své. Nošení barevných doplňků je obzvláště v létě skvělým způsobem, jak zelenou a modrou barvu dostat do našeho šatníku.

Modré náhrdelníky

Ozdob a krk není nikdy dost a pěkný řetízek dokáže skutečně divy. Stříbrný motýlek z nebesky modrých kamínků se na krku ve slunečních paprscích nádherně rozzáří. Nosit jej můžeme ke košilím, jednoduchým halenkám i jen tak k tílku. Stydět se za něj nemusíme ani při slavnostnějších událostech. Dlouhé barevné korále se staly hitem již před několika lety. Svou oblibu si stále drží a to nejen u mladých dívek. Ozdoba na krk tvořená oválným destičkami v námořnické modři je netypickým šperkem, který lze vzít téměř k čemukoli. Pejsek na modré stužce působí jako velmi hravý doplněk, určený spíše pro mladá děvčata. Modrý květ na řetízku s korálky nás upoutá na první pohled, je výrazný a přitom elegantní a vkusný. Jedná se o ideální šperk, máme-li snahu na sebe upozornit.

Zajímavé náramky v modré barvě

Při volbě šperků musíme být velmi opatrné, stylově by k sobě měly všechny ladit. Výrazný náhrdelník je dobré doplnit velmi nenápadným náramkem a naopak.

Temně modrý velmi široký náramek zdobený drobnými kovovými cvočky je sice jednoduchý, přesto velmi nápadný. Námořnické barvy a vzory stále letí! Kovový náramek propletený modrou stužkou a ozdobou v podobě kotvičky je toho důkazem. Kotva zdobí i široký modrý náramek, který bez problému zakryje celé zápěstí. S takovou ozdobou ukážeme, že opravdu víme, co se nosí. Hranatý náramek z umělé hmoty je velice jednoduchou alternativou. Ozdoba na zápěstí tvořená koženými proužky poslouží jako originální módní doplněk, velmi příjemný na nošení.

Překrásné zelené šperky

Zelená je barvu svěžesti. Zelené šperky nám dodají šmrnc a jsou skutečně stylové. Náhrdelník tvořený několika řadami drobných kamínků vypadá na krku poměrně výrazně a s jednoduchou bílou halenkou tvoří skvělou dvojku. Motýlek z kamínků se hodí snad k čemukoli a parádu udělá při každé příležitosti. Zelený kámen rámovaný řadou drobných bílých kamínků můžeme nosit i ke kostýmku jako velmi elegantní šperk, který podtrhne celkový dojem. Stužka se zelenými perličkami ve výrazném odstínu zelené nádherně ozdobí dívčí krk. Šperkem, který můžeme nosit stále, je jednoduchý květ složený z kamínků ve velmi jemném odstínu zelené.

Článek Letní ozdoby v zelené a modré byl publikován 27. června 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...