Ed Hardy, extravagantní mikiny s nápadem

Tagy:  mikina, značka, lebka, obrázek, potisk, Ed Hardy

Sponzorované odkazy:

Ed Hardy, extravagantní mikiny s nápadem

Značka Ed Hardy je oblíbená po celém světě a možná je tomu tak díky její nevšednosti. Pro Ed Hardy jsou charakteristické barvy a výrazné obrázky. Ačkoli je každý kus originálem, věci si jsou navzájem podobné a na první pohled poznáme, že pochází z dílny věhlasného Ed Hardyho. Mějte odvahu a oblibte si kouzelné kousky, kterými na sebe strhnete pozornost. Ed Hardymu nikdy nechybí nápad a jiskra.

Výrazné a sexy

Přesně takové také mikiny z kolekcí Ed Hardy jsou. Červená mikina s kapucí a dlouhým rukávem má zdobená téměř celá záda. Našli bychom na ní oranžové ornamenty a hlavu rozzuřeného tygra. Nosit podobný kousek jistě vyžaduje dávku odvahy, obléci jej můžeme k jednoduchým kalhotám, tříčtvrtečním kalhotám či ke kraťasům. Dlouhá růžová mikča je klasickou ukázkou. Žlutý nápis Ed Hardy na syté růžové a typický obrázek zaručuje, že se v takovém oblečení neztratíme. Praktické je zapínání na zip. Lehčí růžová mikina s výstřihem a klokaní kapsou se hodí po celý rok a její výrazné zdobení z nás vždy udělá hvězdu. Klasická mikina v bílém provedení je decentnější a něžnější ukázkou. Ryze dívčí mikina s romantickým neobvyklým obrázkem zcela jistě zaujme.

Ed Hardy v růžové a červenéEd Hardy v růžové a červené

Typický Ed Hardy

U málokteré jiné značky s takovou jistotou rozpoznáme její kousky tak, jako je tomu právě u Ed Hardyho. Blankytně modrá mikina s růžovým nápisem je neobvykle jednoduchým kouskem, který je tím však o to zajímavější. Na černé slabší mikče s potiskem si můžeme povšimnout pro Ed Hardy tolik typické lebky a růže. Samotná růžička pak zdobí tyrkysovou slabší mikinu na zip.

Modrá je dobráModrá je dobrá

Netradiční mikiny

Kromě typických obrázků lebek a růží se občas setkáme i s něčím méně tradičním. Tak je tomu u sytě růžové mikiny na zip s jednoduchým drobným obrázkem, což samo o sobě není pro tuto značku příliš typické. Černá upnutá mikina je naopak zdobená prakticky úplně celá. Jistě nás zaujme především zdobený rukáv, který tuto mikinu dělá naprosto jedinečnou. Také bílá slabší mikča je zdobená vlastně úplně celá. Čínský drak v kombinaci s tlumenou fialkovou a růžovou je velmi netradičním a okouzlujícím kouskem z dílny Eda Hardyho. Černá mikina s tříčtvrtečním rukávem a pouze několika malými jednoduchými obrázky působí poměrně neutrálně a spolu s džínami vypadá fantasticky.

Ed Hardy také v černé a bíléEd Hardy také v černé a bílé

Článek Ed Hardy, extravagantní mikiny s nápadem byl publikován 7. července 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...