Neviditelné spodní prádlo

Tagy:  podprsenka, kalhotky, tanga, ramínka, spodní prádlo

Neviditelné spodní prádlo

Spodní prádlo, to je zkrátka základ. Nelze se cítit pohodlně ve špatně padnoucím prádle, ještě k tomu z nepříjemného materiálu. Inovativní technologie přináší stále nové textilie, u nichž převažuje především tendence zajistit, aby hotové výrobky byly lehké a umožňovaly pokožce dýchat.

Proč dobře vybírat?

Důvodů, proč utrácet za spodní prádlo je nespočet a jsou mnohdy velmi zásadní. Nosit kvalitní dobře padnoucí prádlo by mělo patřit mezi základní lidské potřeby. Bohužel to bývá často záležitost, na které se snažíme ušetřit a proto své tělo svíráme ve špatných podprsenkách a příliš těsných kalhotkách. Obzvláště u podprsenek se může jednat o nezdravou a i esteticky nepěknou záležitost. S vhodným výběrem je nejlepší poradit se s odborným personálem prodejen specializovaných na prodej spodního prádla. Další možností je udělat si čas a strávit hodinu v převlékací kabince s desítkami různých podprsenek. Nesedí-li nám podprsenka, bývá na vině špatná velikost košíčku, jiný obvod či zkrátka nevhodný tvar podprsenky. I proto je potřeba zkoušet, zkoušet a zkoušet.

Vyberte si z nových střihůVyberte si z nových střihů

Aby je neviděl každý

Krásné spodní prádlo nám dodá sebevědomí a v soukromí se jistě dočká ocenění. Ve všech ostatních případech by však mělo být neviditelné. Barevná krajka vykukující z výstřihu šatů sice může vypadat přitažlivě, v zásadě však dbáme spíše toho, aby prádlo vidět nebylo. Mnohdy je to velmi obtížné, kvůli rozmanitým střihům šatů a topů. Vždy lze však najít řešení.

Problémy s podprsenkou

Základním pravidlem je samozřejmě zvolit vhodnou barvu, která se odvíjí od barvy oblečení. Pod halenky a topy volíme podprsenku v podobné či stejné barvě, nejlépe i v odpovídajícím odstínu. Pod bílé oblečení se hodí nejlépe prádlo tělové barvy.

Tělová bílou porazíTělová bílou porazí

Kromě barvy musíme dbát také na to, aby podprsenka z pod oblečení nevyčuhovala. To může nastat především u oblečení s přílišným výřezem v oblasti podpaží. Dále to jsou samozřejmě volná záda či problém s ramínky. Na všechny tyto problémy existují specifická řešení. K trikům s volnými zády se nejlépe hodí podprsenka s průhledným gelovým pruhem místo obvyklého látkového řešení, která vypadá velmi diskrétně. Není-li k dispozici, problém vyřešíme také podprsenkou, jež má zadní část zdobenou a tudíž je sice vidět, ale dělá dojem že je to úmysl. Různé problémy s ramínky lze vyřešit poměrně jednoduše. Speciální podprsenky umožňují libovolné umístění ramínek, v jiném případě si však poradíme i s těmi běžnými. Použít lze jedno ramínko, které nám bude obepínat krk a ramínka lze také sepnout připínací špendlíkem v různých místech, je-li to potřeba.

Článek Neviditelné spodní prádlo byl publikován 10. července 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...