Dovolená? Jedině s módním kufrem!

Tagy:  dovolená, kufr, zavazadlo, cestovní taška, cestování, vzory, potisky, zvířecí vzory

Sponzorované odkazy:

Dovolená? Jedině s módním kufrem!

Už jste se neudrželi a pustili jste se do nakupování nových moderních kousků letního oblečení, plavek a doplňků před dovolenou? Myslíte si, že budete IN, pokud si pouze obnovíte šatník? Kdepak! Nechcete přece celý efekt dokonalosti zkazit tím, že ze sklepa vytáhnete starý poškrábaný a nemoderní kufr? K dokonale módnímu outfitu patří totiž nejen trendy oblečení, šperky, botky a jiné doplňky, ale také stylový kufr.

Obnova letního šatníku

Určitě i vy patříte mez ten typ lidí, kteří před odjezdem na dovolenou obnovují šatník téměř od základů. Nové boty, nové šaty a sukně apod. Co by to ale bylo za léto bez plavek? Každé léto chce jednoznačně vystřídat dvoje až troje plavky. Nejen nové plavky, ale také plážové botky, sandálky, šortky, topy … ale mnohem víc bude muset náš kufr unést.
Plánujete si už teď, v jakém oblečení vyrazíte na dovolenou vašich snů? Nezapomínejte podle toho vybrat i barvu a design vašeho cestovního kufru. Jedině takto dokonale sladěná a ustrojená budete letošní dovolenou zářit, pokud si správně vyberete vašeho zavazadlo, cestovní tašku a nebo dokonce i kufr. Je nejvyšší čas, porozhlédnout se po novém, trendy, stylovém a dokonalém kufru. Vždyť léto je v plném proudu a dovolená je za dveřmi.

Veselé léto

V létě zapomeňte na nudu. Léto je plné slunečních paprsků, lásky, vody a barev. I váš cestovní kufr musí být z pestrých a veselých barviček. Letošní léto navíc letí vzory, a tak si dopřejte tento hit i na svém zavazadle. Nemusíte se bát, že investujete do něčeho, co příští rok nebude IN. Krásný pestrý kufr vám zajisté bude sloužit ještě další řadu let.
Jestliže máte zájem o něco exkluzivního, nepřehlédnutelného a jedinečného, zkuste takové barvy a vzory, které odradí i zloděje. Veselé a křiklavé barvy totiž nikdo nepřehlédne!

Zvířecí potisky

Chystáte-li se na exotickou dovolenou, není nic jednoduššího, než si pořídit kufr jako ze safari. V obchodech se dají sehnat kufry se zebřími, tygřími, hadími, krokodýlími nebo také leopardími potisky. Tyto kufry jsou skutečnými perlami a skvosty letošního léta. Nezapomínejte nejen na stylový design, ale také kvalitu kufru. Důležitá je celková kompozice, materiál, který byl použit na jeho výrobu, kvalitní kolečka atd.

Proužek, puntík nebo káro?

Pokud sledujete zhraniční fashion kolekce známých návrhářů, jistě víte, že kufry se vzory typu káro, puntíků nebo proužků jsou absolutním hitem. Pokud si lámete hlavu nad tím, jak sladit veselé a barevné puntíky s vaším celkovým outfitem, nezoufejte. Stačí sáhnout po kufru v tradičním černobílém provedení.

Článek Dovolená? Jedině s módním kufrem! byl publikován 12. července 2010 v 12.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...