Sluneční brýle značky Tom Ford

Tagy:  Tom Ford, brýle, sluneční brýle, dámské brýle, pánské brýle, letecké brýle, lyžařské brýle, sportovní brýle, léto

Sponzorované odkazy:

Sluneční brýle značky Tom Ford

Léto je tady. Slunce letos pálí opravdu v plné síle. Většina z nás tráví léto u vody, na zahrádkách, procházkami nebo si užívají dovolenou u moře apod. Jistě víte, že vaše pokožka si zaslouží ošetřit dobrým opalovacím krémem. Nezapomínejte ovšem i na to nejdůležitější – váš zrak.

Ochrana

Sluneční brýle mají splňovat hned několik kritérií. Tím nejdůležitějším bodem je ochrana zraku. Brýle nakupujte ve specializovaných prodejnách nebo u vyhlášených značek. Raději se obloukem vyhněte levným napodobeninám, které seženete na jakémkoli trhu.
Samozřejmě si brýle nevybírejte pouze podle jejich kvality, i když tento bod je opravdu více než důležitý. Sluneční brýle jdou ruku v ruce s módou, takže vybírejte také podle barev a celkového designu.

Tom Ford

O jakou značku se jedná? Jistě víte, že automobilová značka Ford patří do amerického světa a nejinak je tomu i u slunečních brýlí Tom Ford. „Otcem“ této značky je americký módní designér Thomas Carlyle „Tom“ Ford. Ten se zasloužil o překrásnou kolekci slunečních brýlí pro rok 2010. Brýle jsou opravdu luxusní a stylové.
O značce Tom Ford lze konstatovat ten fakt, že není pro každého. Ptáte se, jak to? Modely této značky jsou vytvořeny pro muže a ženy, kteří oceňují luxus, decentní design a není jim líto sáhnout hlouběji do kapsy. Kolekce pro léto 2010 přináší naprosto nové tvary slunečních brýlí. Inovace je nejen ve tvarech, ale také v jejich novém materiálovém zpracování. Zákazníci a milovníci značky Tom Ford se ohlížejí po čistém, jednoduchém, moderním a hodnotným designem výrobků. Brýle Tom Ford nekřičí do světa, ale ležérně jim proplouvají.
Tom Ford nabízí jak dámské, tak i pánské modely brýlí.

Pánské modely

V pánské kolekci brýlí Tom Ford nechybí tzv. letecký styl. V této kolekci si pánové mohou vybrat z různých odstínů sklíček, rámečků a nožiček.
Pro pány elegány připravil Tom Ford kolekci slunečních brýlí v kůži. Tento druh brýlí se jmenuje Shelby a v kůži jsou obroučky a nožičky brýlí.
Další skupinou brýlí jsou tzv. Jack. Jedná se o vintage styl, který byl inspirovaný dobou 50. let 20. století. Tyto brýle poznáte díky zakřiveným sklíčkům a podle klasického černého rámečku.
Sportovnější typy si také přijdou na své. Model Ace je téměř kopií lyžařských brýlí.

Dámské modely

Dámské modely brýlí značky Tom Ford jsou pestřejší a rozměrnější. Nejen v pánské kolekci, ale i v dámské, se objevují sluneční brýle leteckého stylu.
Opravdu unikátním a zajímavým kouskem slunečních brýlí jsou modely ve tvaru čísla osm. Tyto brýle mají překřížený můstek.
Mezi unikátní modely dámských brýlí patří i s pestře barevnými či vzorovanými obroučkami.
Stejně jako i muži, tak i ženy mohou vybírat z kolekce sportovních modelů. Najdete je v kolekci pod označením Gianna.

Článek Sluneční brýle značky Tom Ford byl publikován 24. července 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...