Dřeváky se vrací do módy

Tagy:  dřeváky, boty, platforma, dřevo, Chanel, Coco Chanel, Louis Vuitton, obuv, letní obuv, dřevěné boty

Sponzorované odkazy:

Dřeváky se vrací do módy

Co letos opravdu musíte mít, jsou boty s platformou nebo dřevěnými podpatky. Dřeváky se totiž letošní rok vrátily do módy. Takovým botkám stěží odoláte. Dřeváky se začaly objevovat už v jarních kolekcích známých návrhářů. Např. Chanel, Louis Vuitton a mnoho dalších značek ví, že tyto boty jsou absolutním hitem léta 2010.

Klasické dřeváky

Dřeváky, které jsou známy hlavně z pohádek a dob minulých, se začaly opět objevovat ve světě módy. Na trh se dostaly v novém kabátě a designu. Možná vás napadne, že tyto boty nejsou zrovna symbolem svůdnosti a elegance, ale opak je pravdou. Dřeváky vypadají na první pohled tak trochu legračně a groteskně, ale na druhou stranu vás okouzlí svojí pestrostí a hravostí.
Víte o tom, že právě dřeváky se staly jedním z nejčastěji kritizovaným stylem bot?
Ten se nemusí každému líbit – vždyť dřeváky jsou jedním z nejčastěji kritizovaných stylů bot. Při výběru nezapomínejte nejen na pohodlí, ale také na druh dřeva. Design dřeva se objevuje nejen na podpatcích všeho druhu, ale i na moderních a stylových platformách.

Dřeváky značky Chanel

Dřeváky jsou nesmírně populární nejen na českém trhu, ale také na tom zahraničním. Např. známá značka Chanel přinesla do světa módy opravdu žhavé, unikátní a zcela bezchybné dřeváky. Kolekce návrhářky Coco Chanel si zaslouží nemalý obdiv. Právě tato značka se zasloužila o to, že dřeváky představila ne jako „humpolácké“, „vesnické“ a nemoderní boty, ale že je lze považovat za vysoce přitažlivé a elegantní botky. Dřeváky Chanel jsou naprosto snové a dokonale ladí s něžnými outfity sukní, šatů a kostýmů. A co dodat? Dřeváky jsou zajisté mnohem více pohodlnější než vysoké jehlové podpatky.

Dřeváky Louis Vuitton

Stejně tak jako Coco Chanel, tak i Louis Vuitton obul své modelky právě do dřeváků. Oproti Chanel dřeváků, které patří spíše do vzoru holandské historie, kolekce Louise Vuittona nese spíše modernější kousky. Dřeváky, které jsou ve stylu klasického pantoflového stylu obnovil a oživil nižším zdobeným podpatkem a navíc boty doplnil o různá peříčka a jiné ozdůbky.

Dřevěné boty jsou IN

Jak už název sám říká, dřeváky jsou zhotoveny ze dřeva nebo částečně dřevo obsahují. Tyto boty mají opravdu bohatou historii. V dávných dobách se používaly např. jako pracovní boty, neboť v minulosti byly opravdu levné na výrobu.
Už před několika desítky let se dřevěné boty zdobily různým dekorem, řezbami a úchvatnými motivy, které přitahovaly na první pohled.
Opatřete si dřevěné boty – dřeváky i vy. Ukažte, že víte, co se nosí!

Článek Dřeváky se vrací do módy byl publikován 26. července 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...