Sukně k létu patří!

Tagy:  léto, barvy, kanýry, vzor, sukně, sukýnka

Sponzorované odkazy:

Sukně k létu patří!

Sukně jsou oblíbeným kouskem oblečení, který obzvláště v létě ocení každá z nás. Neuvěřitelné množství různých variací zajistí, že si každá vybereme sukýnku přímo na míru, takovou, která nám bude skvěle sedět. Mimo to jistě nebude od věci nechat se inspirovat nejnovějšími trendy a vyrazit do města, do práci či na párty ve skvělé moderní sukni.

Veselé letní barvičky

Atmosféru léta báječně vystihují veselé svěží barvy, jako je žlutá, růžová, tyrkysová či oranžová. K takovým výrazným kouskům bude nejlepší zkombinovat jednoduchý elegantní vršek například v krémové barvě. Skvělého výsledku dosáhneme vhodnou volbou vkusných doplňků.

Veselé barevné kombinaceVeselé barevné kombinace

Jednoduchá tyrkysová sukně v délce do půl stehen je univerzálním kouskem, který budeme s chutí oblékat. Sukýnka v příjemné žluté barvě s vyšším pasem a lehkým řasením na bocích působí žensky a je velice elegantní. Vyzývavě budeme jistě vypadat ve vrstvené růžové sukni. Mix barev a velmi zajímavý střih – právě takový je popis originálního modelu, který rozhodně nepostrádá nápad.

Univerzální černé sukýnky

Černá barva je nadčasová a v šatníku mívá své nezastupitelné místo. V klidu ji můžeme kombinovat s ostatními barvami a to bez sebemenších obav. Sukýnka těsně nad kolena, která se směrem od pasu rozšiřuje nabízí skvělý komfort. Jednoduchý střih a hladká lesklá látka zaručují dojem čisté elegance. Ohromně zajímavá stupňovitá řasená sukně je letos skutečně trendy. Bez problému se stane základním kamenem celého šatníku. Originální neurčité střihy na těle mnohdy skvěle vyniknou.

Příliv květinových vzorů

Kdo nemá rád uniformitu a upřednostňuje originální nápadité kousky, jistě se nechá inspirovat lehkými sukýnkami s květinovým vzorem. Z něj ženskost a elegance přímo vyzařuje. Stupňovité kanýry dělají velmi zajímavý efekt a kombinace bílé s drobnými růžovými a modrými kvítky je fantastická. Obdobný, o něco kratší střih v tmavším, decentnějším provedení, nám připomene desítky let starou módu. Možná právě tím zaujme. Velmi jednoduchá sukně s modrými květy na černém podkladu bude tvořit výbornou dvojici s elegantním černým topem či s košilí. I nepříliš výrazný vzor sukně v neutrálním starorůžovém odstínu udělá díky správné volbě vršku a doplňků dojem. Tajemné odstíny barev dělají z balonové sukně skutečný skvost. Velice pohodlné jsou sukně na gumu, které se skvěle přizpůsobí a pohodlně se nosí. Barevná volná sukýnka kratší délky k nim patří.

Článek Sukně k létu patří! byl publikován 31. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...