Svatba - jak jí vidí známí návrháři

Tagy:  Svatební šaty Chanel, Vera Wang, Lanvin

Svatba - jak jí vidí známí návrháři

Každá nevěsta si ve svatební den přeje vypadat jako princezna. To ví známí návrháři a ze všech sil se snaží nevěstám tento sen splnit. Svatební šaty jsou jedna z nejdůležitějších věcí svatebního dne – zůstanou ve vzpomínkách a na fotografiích po celý život.

LanvinLanvin Matthew WilliamsonMatthew Williamson Temperley LondonTemperley London Vivienne WestwoodVivienne Westwood

Když se nějaká celebrita vdává, nemůžu si pomoci a musím si koupit časopis, na jejích úvodní straně vyhlíží dívka v bílých šatech, oblečená jako princezna, s korunkou a jiskrnýma očima. Většina z nás chce princeznovské šaty, proto vás teď možná uchvátí, stejně jako mě, šaty navržené známou návrhářkou Verou Wang.

Kolekce jaro 2010

Vera Ellen Wang má čínský původ, narodila se a vyrůstala však v New Yorku. V roce 1990 otevřela vlastní salon a zaměřila se na šití svatebních šatů. Šaty jsou tak krásné, že si je oblíbilo mnoho známých osobností – Chelsea Clinton, Mariah Carey, Sophia Bush, Alicia Keys, Jennifer Lopez, Ivanka Trump, Thália, Jessica Simpson, Avril Lavigne, Victoria Backham, Sarah Michelle Gellar, Kate Hudson a mnoho dalších. Šaty navržené Verou jste mohli vidět ve filmech Sex ve městě nebo Válka nevěst.

Svatební šaty Vera WangSvatební šaty Vera Wang Šaty na svatbu od návrhářky Vera WangŠaty na svatbu od návrhářky Vera Wang

Každý návrhář má jiný styl, schopnost pracovat s materiálem a osobností. Pravdou je, že celebrity si mohou dovolit zaplatit návrháře, aby vytvořil speciální svatební šaty konkrétně pro ně, tak aby perfektně padly, jak jejich postavě, tak i jejich osobnosti.

Chanel

ChanelChanel

Svatební šaty Chanel, to je bílá elegantní kolekce s bohatými detaily. Pro dokonalou svatbu byly ke svatebním šatům navrženy a upečeny i dorty ve stejném stylu. Všimněte si také klobouků, které s dorty opravdu korespondují. Až na jeden nebo na dva z nich, na mě působí takový doplněk poněkud kýčovitě.

Svatební šaty Chanel a svatební dorty 1Svatební šaty Chanel a svatební dorty 1 Svatební šaty Chanel a svatební dorty 2Svatební šaty Chanel a svatební dorty 2 Svatební šaty Chanel a svatební dorty 3Svatební šaty Chanel a svatební dorty 3

Lanvin

Tradiční svatební den vám přijde nudný? Váš avantgardní vkus něco takového rezolutně odmítá? Pak mám pro vás inspiraci z módního domu Lanvin. Albera Elbaz, jedna z hlavních designérů vytvořila kolekci Blanche. Ne všechny z nich jsou nositelné, přesto kolekce stojí za podívání.

Lanvin BlancheLanvin Blanche

Líbánky

Polehávání u bazénu, romantické večeře, dlouhé procházky po pláži a vášnivé noci, to jsou skoro dokonalé líbánky. Poslední věc, která zbývá k dokonalosti, je dokonale sbalený kufr.

Elegantní dlouhá tunika pro večerní procházky po pláži nebo pozdní večeře.

Dlouhá tunikaDlouhá tunika

Elegantní minišaty a sluneční brýle, ty se budou hodit na výlety po památkách.

ŠatyŠaty

Plavky, nejlépe patery – dvoje do moře, jedny k bazénu a dvoje na plážové párty.

PlavkyPlavky

Svatební noc a líbánková noc je perfektní čas kdy si můžete dopřát luxusní spodní a noční prádlo.

Spodní prádloSpodní prádlo

Článek Svatba - jak jí vidí známí návrháři byl publikován 13. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...