Marc Eckö a jeho módní kousky z New Jersey

Tagy:  Marc Eckö, návrhář, móda, streetová móda, skejťáci, sneakers, polo trička, módní kolekce

Sponzorované odkazy:

Marc Eckö a jeho módní kousky z New Jersey

Zdá se vám, že začít podnikat s dluhy, je normální záležitost? 6 miliónů dolarů v dluzích – přesně tak začínal svou kariéru módní návrhář Marc Eckö. Tento talentovaný muž z New Jersey není zas tak známý, ale věřte, že jeho móda pomalu proplouvá do mysli lidí, stejně jako známá značka Versace nebo Guess. Marc Eckö se proslavil nejen svými grafity, ale také tzv. streetovou módu a extravagantními módními doplňky. Lidé, jenž mají rádi život, jsou odhodlaní a mají vztah k designu, zajisté ocení jeho um.

Marc Eckö

Americký návrhář Marc Eckö se narodil v roce 1972. Jeho rodným městem je New Persey (nachází se nedaleko New Yorku). Jeho rodiče mají své historické kořeny u polských židů. Ten, kdo se setkal s uměním Marca Eckö, by možná řekl, že se svému řemeslu věnoval profesionálně už od útlého dětství. Ale opak je pravdou. I když Marc umění miloval od malička, zpočátku to vypadalo, že se jeho kariéra bude ubírat farmaceutickou cestou. I když vystudoval farmaceutickou školu, jeho život šel v jiných šlépějích. Většinu času věnoval svému koníčku – malování a kreslení. Jeho tvorbu kreslil nejen na papír a plátno, ale později také na trička.

Velký sen

Marc Eckö doslova prodal svou duši designu a tvorbě. Jeho počátky byly kruté. Sám jednou uvedl, že jeho začátek kariéry bylo jen šest triček, velký sen a prázdná kapsa.
Úplně první známá osobnost, která jako první nosila tričko, vytvořené od návrháře Marca, byl Michael Bivens z Bel Biv Devoe. V tu dobu Marc Eckö zariskoval, zadlužil se neuvěřitelnou částkou a šel do toho.
Pln nadšení a elánu pro tento business si otevřel na Manhattanu v New Yorku svou kancelář a pustil se do toho. A víte jakým heslem se tento významný a úspěšný návrhář řídí? „Pokud jsi z těch šťastných, kteří vědí, co chtějí v životě dělat, pak uděláš všechno možné, aby se tvůj sen stal skutečností.“ No řekněte, nemá pravdu?

Streetová módaStreetová móda

Módní značky

V současné době má tento populární návrhář pod svými křídly několik módních značek. Mezi ně patří např. Eckö UNLTD (Unlimited), Marc Eckö Cut and Sew nebo Eckö Red.
Marc Eckö se nezabívá pouze tvorbou trendy komfortní módy, ale mezi jeho výtvory patří také velice luxusní hodinky a sneakers.

Pánská kolekce

Móda od Marca Eckö je oblíbená hlavně mezi teenagery a mladou generací. Tato věková skupina mnohem více preferuje tzv. streetové modely. Ale pánové nezoufejte. Pro váš business look si můžete vybrat z luxusních a přepychových hodinek.
Kolekce Eckö UNLTD je určena mužům, kteří mají rádi džány, bundy, kraťasy, tzv. polo trička a boty typu sneakers. Tato kolekce je určená nejen skejťákům, ale také např. sportovcům a odvážnějším umělcům. Jeho další kolekcí je Marc Eckö Cut&Sew. Jak název sám napovídá, jedná se o spojení krejčovského umění a grafiky. Tato kolekce je plná nejrůznějších modelů pokreslených triček s límečky. Ovšem najdete zde také různé košile, kraťasy, boty a jiné doplňky (čepice, pásky).
Se značkou Marc Eckö budou pánové nejen dobře vypadat, bud stylový, trendy a IN, ale budou také krásně vonět.

Luxusní hodinkyLuxusní hodinky

Dámská kolekce

A konečně je před námi také jedna kolekce určená všem ženám. Jedná se o kolekci Eckö Red, která ve své podstatě nabízí podobné modely pro ženy.
Najdete tu nejen trička, džínové zboží, topy, mikiny s kapucí, ale také šaty, sneakers i kabelky, hodinky a jiné doplňky. Celá kolekce je plná designu, barev, grafiky a vzorů.

Dámská kolekce Eckö RedDámská kolekce Eckö Red

Článek Marc Eckö a jeho módní kousky z New Jersey byl publikován 20. srpna 2010 v 09.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...