Tankiny aneb sexy dámské plavky

Tagy:  tanikny, plavky, dámské plavky, léto, bazén, koupání, sexy plavky

Sponzorované odkazy:

Tankiny aneb sexy dámské plavky

Víte, co jsou to tankiny? Že ne? Přečtěte si následující řádky a seznamte se s tímto sexy dámským oblečením.

Dámské plavky

Léto je pomalu u konce, ale sluníčko nás stále hřeje. Koupaliště doslova praskají ve švech. Zajisté jste si i Vy před začátkem léta lámala hlavu nad tím, jaké plavky si letos oblečete. Jestli ty loňské z vašeho šatníku, nebo jestli si pořídíte úplně nové. Pro někoho je toto období radostné, pro jiné je tak trochu stresující záležitostí. Sehnat plavky šité na míru může být doslova oříšek. Každý rok okolo sebe slýchám narůstající obavy z plavkové sezóny. Proč? Jednoduše, ne každá dáma a slečna má času nazbyt a také sebekázně. Ne každá se dokáže přemluvit k menší očistné kůře. Plavky většinou odhalí to, co v zimě schováme do volných svetrů a kabátů. Co tedy s tím? Zkuste tankiny!

Představme si tankiny

Že pořád nevíte, co to ony tankiny jsou? Jedná se o plavky, které jsou tvořeny klasickým spodním dílem a vrchním dílem v délce tradičního kratšího topu. Vlastně se jedná o jednodílné plavky, které jsou rozděleny na dva díly. Tankiny jsou nejvhodnějšími plavky pro ženy, které mají o trošku větší bříško a chtějí ho zakrýt sexy oblečením. Dámy, které neradi nosí celkové plavky jsou tankiny to pravé. Tyto svůdné plavky mají další kladnou věc a to tu, že se dají různě řasit. Pokud vám po dlouhé zimě zůstalo nějaké to kilo navíc, kupte si tankiny s volným vrškem a na bříšku je trošku nařaste. Žádoucí efekt se zaručeně dostaví. S takovým kouzlem se vám nestane, aby bříško nevzhledně vykukovalo a vylézalo ven. Jedině tak se nebudete muset neustále prohlížet, upravovat a kontrolovat. A jaká je další výhoda tankin, kromě toho, že zakryjí bříško a dají se různě nařasit? Pokud se chcete opalovat, můžete horní díl vyhrnout a bříško vystavit paprskům.

Jak správně vybrat?

Víte, jak správně vybrat tankiny? Je to jednoduché, postupujte stejně, jako byste nakupovala klasické bikiny. Nejen bikiny, ale i tankiny mají různé typy vrchních a spodních dílů. Můžete si nakombinovat nejen velikosti, ale i typy a barvy plavek.
U spodní části můžete vybírat např. z kraťasů, trojúhelníkových dílů až po miniaturní zavazovací spodní díly. A jak je to s vrchním dílem? Úplně to samé. Existuje nepřeberné množství typů, barev a velikostí. Vybírat můžete z elegantních, sportovních, klasických či sexy kousků.
U horního dílu můžete navíc vybírat z vršků s kosticemi neb bez kostic. Tankiny, které mají kostice jsou ideální pro dámy, které mají větší bříško, neboť převedou pozornost na své přednosti – půvabný a sexy dekolt.

Slovo závěrem

Tankiny jsou komfortním a svůdným typem plavek. Zakryjí drobné nedostatky, buclatější bříška a navíc jsou nesmírně sexy. Tak „šup“ nakupovat!

Článek Tankiny aneb sexy dámské plavky byl publikován 25. srpna 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (3).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...