Svatební šaty v bílé stále v módě

Tagy:  svatba, svatební šaty, bílá

Sponzorované odkazy:

Svatební šaty v bílé stále v módě

Svatba bývá považována za jeden z nejkrásnějších dní v životě. Pro ženu by měla být speciální událostí, na které si bude připadat co možná nejkrásnější. Právě proto tráví nevěsty množství času výběrem šatů i mnoha drobných doplňků. Svatební šaty nemusí nutně vypadat jako z pohádky o princeznách, důležité je, aby skvěle padly a aby se v nich nevěsta cítila co nejlépe.

Padnou jako ulité

Střih a tvar šatů je nesmírně důležitý. Nekompromisně musí skvěle sedět a ladit k postavě. Útlý pas nádherně vynikne ve světloučkých korzetových šatech, které pevně obepnou prsa a díky řasení lichotí ženským křivkám. Holá ramena působí svůdně a přitom velmi něžně. Rozšířená zřasená sukně dělá dojem princeznovských šatů ve správné míře. Díky vlečce vypadají šaty honosně a luxusně i přesto, že nejsou přehnaně zdobené.

Ve sněhově bílé záři

Ačkoli se vše kolem nás modernizuje, u svatební šatů se stále ještě zachovává tradice volit bílou barvu. Ta vypadá obzvláště na opálené pokožce fantasticky. Ladná silueta a postupně se rozšiřující sukně, to je model který by si přála nejedna nevěsta. Obzvláště povedené je štrasové zdobení vrchní části šatů spojené s třpytivým ramínkem kolem krku. Šaty dělají krásnou postavu a nevěsta se v nich bude cítit neskutečně krásně. Jako doplňky zcela postačí náušnice, náramek a případně třpytivé ozdoby do vlasů. Náhrdelníku v tomto případě ani nebude třeba.

V kombinaci s barvičkami

Kdo vždy touží být originální, bude hledat výjimečné šaty. Těmi mohou být například bílé elegantní šaty s ramínkem za krk s kouzelným zdobením ve vínové barvě. Vrchní část šatů bohatě zdobená vyšívaným květinovým vzorem i lesklá stužka v téže barvě vypadá fantasticky. Květinový vzor navíc pokračuje i směrem dolů až k samotnému kraji šatů. Návrhář měl vskutku báječný nápad.

Velmi něžně a žensky působí šaty jednoduchého střihu z lesklé bílé látky. Květina na prsou i ozdobná stužka v krásném odstínu růžové dělají prosté šaty úžasně originálními a nápaditými.

Zaměřeno na siluetu

Důležité je, aby šaty lichotily naší postavě. I v jednoduchých úzkých korzetových šatech bez ramínek můžeme vypadat kouzelně. Model lze obohatit o třpytivé šperky a doplňky. Podobně tomu je u něžných svatebních šatů s velmi nenápadným vzorováním. Detaily zkrátka dělají dojem. Nechte se okouzlit hladkými šaty s netradičně velkými kanýry na jejich zadní části. V tomto originálním modelu bude každá žena vypadat skvostně.

Článek Svatební šaty v bílé stále v módě byl publikován 13. září 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...