Batohy Roxy září barvami

Tagy:  batoh, taška, Roxy, značky, street

Sponzorované odkazy:

Batohy Roxy září barvami

Značka Roxy nás vždy dokáže překvapit moderními kolekcemi oblečení a doplňků. Styl Roxy je hravý, dívčí, barevný. Některé kousky od této značky si nelze nezamilovat. Seznamte se s nabídkou dívčích a dámských batohů a vyberte si ten svůj.

Batohy v bílém provedení

Bílá barva má své kouzlo. Krásný bílý batoh jednoduchého provedení s velkou kapsou na přední části nás překvapí velmi nenápadným potiskem, což u značky Roxy není zrovna typické. Modrý potisk na bílém základu je již trochu zajímavější, stále však velmi praktický z hlediska kombinování s oblečením. Typickému duchu značky Roxy se nejvíce blíží zajímavě řešený batoh s potiskem v odstínech zelené barvy.

Něžné dívčí růžové batohy

Mnoho sportovněji založených dívek si značku Roxy zamiluje. Její růžový batoh s jednoduchým zdobením si jistě oblíbí každá dívka se slabostí pro barvu cukrové vaty. Praktický černý batoh s květinovým potiskem školačkám úžasně poslouží. Díky tmavé základové barvě navíc nebudeme muset batoh prát každý týden. Módní batůžek zdobený na dvou místech potiskem květin si rychle oblíbíme. Do batohu bez problému srovnáme všechny potřebné věci a na výletech velmi oceníme, jak dobře na zádech sedí.

Nechte se očarovat barevnou explozí

Nádherné barvené kousky z dílny Roxy nás okouzlí. Velký šikovný batoh v bílé základové barvě v kombinaci s černou je zdoben nápisy Roxy a obrázky v barvách duhy. Díky svým velkým rozměrům pojme skutečně mnoho a bude se nám proto jako společník hodit i při návštěvách fitcentra či na dlouhých cestách. Bláznivě barevný Roxy batoh si nás získá pro svou originalitu a dokonalé zpracování. Skvěle jej půjde kombinovat s celým spektrem barev. Trochu decentnější verzí v porovnání s předchozím je černý batoh s barevnými nápisy Roxy.

Jednoduché a univerzální

Hledáte-li originalitu, ale nepotrpíte-li si na extravagantní výstřelky, pak vás jistě zaujme šedý batůžek se světle růžovými zipy zdobený bílým a tmavě šedým nápisem Roxy. Tmavě modrý batoh s celou řadou kapes a světle modrým Roxy srdíčkem je prakticky unisex kouskem. Velice decentně a půvabně působí šedý batoh kombinovaný s bílou a levandulově fialovou barvou. Zřejmě nejuniverzálnější z nabídky bude světlý batoh s potiskem v bílé a šedé barvě. Perfektně bude ladit a s výrazně barevným oblečením.

Článek Batohy Roxy září barvami byl publikován 1. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...