Těhotenské kalhoty

Tagy:  Těhotenské kalhoty, těhotenské rifle

Sponzorované odkazy:

Těhotenské kalhoty

Těhotenství je nejkrásnější období v životě každé ženy. Radostné očekávání budoucího potomka nemusíte trávit doma. Jen se ukažte světu a zdůrazněte ženskost, budoucí maminky.

Těhotenské šatyTěhotenské šaty

V počátečním stadiu se bříško neznatelně zakulacuje, a tak si vystačíte s normálním oblečením, když už je vám vaše oblečení malé, přikloňte se k volnějším šatům. V žádném případě teď ale nezamykejte šatník, naučte se kombinovat mateřské a běžné oděvy. V první řadě si kupte mateřské kalhoty klasického střihu a s pomocí partnerových košil vytvoříte velice pěkné komplety. Padnou-li vám v obchodě do oka volnější letní šaty, zvolte velikost o dvě čísla větší. Vezmeme-li kostýmy, pak sako se poměrně dlouho dá nosit rozepnuté.

Těhotenské kalhoty

Těhotenské kalhoty rostou s maminkou, lze je nosit celé těhotenství. Je to díky pružnému stahovacímu pásu, který zajišťuje vašemu bříšku pohodlí. Pás je často vybaven dodatkovou gumou, aby kalhoty nesjížděly z bříška, dokud je poměrně malé. Bavlněný pás můžete nosit vysoko na bříšku nebo skládat na polovinu přes boky. V zimě poskytuje dodatečnou ochranu proti chladu. Těhotenské kalhoty jsou vyrobeny z velmi kvalitních materiálů, především z bavlněného plátna a lnu. Preferujte přírodní materiály, které vaše tělo v těhotenství toleruje.

Těhotenské kalhoty s pružným pásemTěhotenské kalhoty s pružným pásem

Stávající maminky hrdě ukazují svá bříška i v těhotenských bokovkách. Módním trendem dnešní doby je neskrývat to nejhezčí, co ženu může potkat.

Pružný pás – bílý / černýPružný pás – bílý / černý Bílý pružný pásBílý pružný pás

Pro stydlivější dámy jsou v nabídce i střízlivější střihy, které po vás bude vyžadovat váš zaměstnavatel, a zároveň i modely, které se nakonec setkávají s pozitivním ohlasem i u konzervativní společnosti.

Kde koupit těhotenské kalhoty

www.happymum.cz

Těhotenské kalhotyTěhotenské kalhoty Těhotenské rifleTěhotenské rifle

Možná si myslíte, že po porodu nebudete těhotenské kalhoty už potřebovat, a proto za ně nechcete vyhazovat peníze. Nešetřete na pohodlí a módním vzhledu. Není nic horšího než hihoty zařezávající se do břicha nebo mezi pulky. Pokud vás kalhoty po porodu přestanou bavit, můžete je prodat na internetové aukci. Pokud jste si je ale zamilovaly, noste je dál. Ukryjte stahovací pás pod dlouhé tričko nebo naopak, udělejte z něj přednost. Stále jsou moderní kalhoty a sukně se zvýšeným pasem, zdůrazníte vaši linii a sexy figuru.

nákupynákupy

Projít obdobím těhotenství na úrovni je dostatečně těžké, avšak měsíce po narození dítěte nejsou z hlediska odívání o moc lehčí. Snažte se, aby vzhled neklesnul pod určitou úroveň. Elegantní dáma si je této zásady plně vědoma. Zvolte třeba oddechovou klasiku, jako jsou polokošile, košilové halenky, tuniky a slušivé pulovry. Zkombinujte s pohodlnými kalhotami podle ročního období – capri, bermudy … Na nohy obujte tenisky, mokasíny či pantofle. Na procházku a nákupy dejte přednost pochopitelně něčemu vytříbenějšímu. Však vy víte jak na to.

Článek Těhotenské kalhoty byl publikován 3. září 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Jana Arnoštová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...