Čelenky do vlasů aneb celoroční módní hit

Tagy:  čelenka, čelenky, ozdoba, doplněk, vlasy, do vlasů, podzim

Sponzorované odkazy:

Čelenky do vlasů aneb celoroční módní hit

Nejen Hollywoodské hvězdy si oblíbily čelenky, které zvýrazní váš účes a dodají vám šmrnc. Navíce se blíží podzim a zima a vaše uši budou nutně potřebovat ochranu před chladnem a větrem. Tak neváhejte a pořiďte si čelenku nejen do vlasů. Je to absolutní hit letošního podzimu.

Ozdoba vlasů

Vědeli jste, že čelenky jsou populární už od 80. let? Ač to možná bude znít trošku fádně, čelenky tehdy proslavil především muzikant Bruce Springsteen.
Právě tento doplněk si můžete vzít úplně ke všemu. Jdete-li do baru nebo do klubu, vezměte si lesklou čelenku nebo čelenku ozdobenou filtry. Chystáte-li se na večírek nebo jakoukoliv noblesní hostinu, zvolte raději elegantní jednobarevnou ke kostýmku. V případě že pojede v chladném počasí na výlet či do hor, určitě si pořiďte vyteplenou čelenku, která vás zaručeně zahřeje i v tom nejchladnějším počasí. Můžete nosit jak čelenky, které se zavazují na temeni hlavy, tak i jednoduché nandavací čelenky, či elastické z různých materiálů.
Záleží jen na vás, jakou zvolíte a na tom, jak sladíte čelenku s vaším outfitem. Rozhodně čelenkou nic nezkazíte, ba naopak, s čelenkou budete trendy a IN. Čelenku zkrátka musíte mít. Nejen že se jedná o praktický doplněk, ale navíc budete vypadat „cool“.

Vhodný doplněk

Na čelenky nedá spusta žen dopustit. Jednak proto, že jsou slušivé, ale také kvůli tomu, že jsou praktické. Drží vlasy a dívka, která má vyšší čelo ocení, jak dokáží opticky oklamat. Čelenky jsou zpět a v plné síle. Nebojte se také zaexperimentovat se zaručeným hitem letošního pdzimu. Ačkoli se může zdát, že čelenky jsou už dávno pasé, není tomu tak. Čelenková hhiorečka a mánie teprve začíná. Nosí se všemožné druhy, počínaje rozvernými stužkami a konče elegantními s kamínky, flitry nebo drahokami.
Ale pozor, nejedná se pouze o zdobný prvek, ale také o úžasnou praktickou věc.

Chci být „cool“

Víte, jaké čelenky jsou letos ty pravé? Během létního období a koncem léta jsou hitem bezpochyby čelenky ve veselých a pestrobarevných barvách. Pokud jste však majitelkou těchto doplňků v tmavých odstínech, rozhodně nebuďte smutní. S nastupujícím a přicházejícím chladným obdobím (podzim, zima) se budou stále více objevovat přírodní a tmavé barvy.
K dostání jsou členky jak plastové, tak kovové nebo jemné látkové. Sáhnout můžete jak po vzorované, extravagantní, tak i po jednobarevné. V každé budete opravdu IN.

Moderní čelenky v různých barváchModerní čelenky v různých barvách
Čelenky do vlasů jsou vhodné i pro děti, autor: Eva ArnicanováČelenky do vlasů jsou vhodné i pro děti, autor: Eva Arnicanová

Článek Čelenky do vlasů aneb celoroční módní hit byl publikován 14. září 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...