Svatební boty pro krásnou nevěstu

Tagy:  obuv, střevíčky, lodičky, boty, svatební boty, svatba, nevěsta, princezna

Sponzorované odkazy:

Články v sérii

  1. Svatební doplňky pro krásnou nevěstu
  2. Svatební účesy – který je ten pravý?
  3. Svatební boty pro krásnou nevěstu
  4. Svatební šaty ve stylu mořské pany
  5. Svatební spodní prádlo
Svatební boty pro krásnou nevěstu

Noblesní botky, autor: Hobbs LutonNoblesní botky, autor: Hobbs LutonSvatební boty si vybírá nevěsta podle šatů a také podle toho v jakém ročním období se vdává. Svatební boty a šaty by měly mít stejnou barvu. Navíc by mohly být dozdobeny doplňky, které se shodují s doplňky na šatech a nebo i ve vlasech.
Je velmi důležité, aby svatební boty byly výjimečné, ale také velmi pohodlné. Vždyť v nich nevěsta stráví celý den a když se dobře povede, protancuje i celou noc.

Extravagantní svatební boty, autor: imcountingufozExtravagantní svatební boty, autor: imcountingufoz

Dobrá rada

Svatební boty si vyberte v dostatečném předstihu (stejně jako svatební šaty). Nejlépe cca půl roku před svatbou. Pokud si je vyberete dříve, může se stát, že se do šatů nebudete v den „D“ dostat. Navíc pokud budete včas vědět, jaké budete mít šaty, máte dostatek času na to, soustředit se další doplňky – např. právě na svatební boty. Svatební boty noste alespoň čtrnáct dní před obřadem. Jedině tak máte možnost boty tzv. vyšlápnout a vyhnout se tak oteklým a bolavým nohám ve svatební den.
Pokud nevěsta není zvyklá chodit ve střevíčkách s podpatkem a jsou jí svatební boty méně pohodlné, doporučujeme vzít si s sebou náhradní svatební boty, které si nevěsta přezuje hned po obřadu.

Je lepší si svatební boty koupit nebo půjčit?

Stejně jako samotné šaty, či jiné doplňky, si můžete svatební boty půjčit ale i zakoupit. Jestli si máte boty koupit nebo půjčit záleží jen na vás. Pánové asi ocení boty pouze půjčit, neboť nemají tolik příležitostí, aby je zase obuli. Kdežto dámy si mohou vybrat takové boty, které se pak budou hodit i na večírky či jiné společenské akce. Zakoupíte-li boty s předstihem, máte čas je vyzkoušet a zvyknout si na ně. A i když už je po svatbě nevyndáte z krabice, budete mít krásnou památku na svůj svatební den.

Střevíčky pro princeznu, autor: Jonathan DayStřevíčky pro princeznu, autor: Jonathan Day

Střevíčky pro princeznu

Nechte se inspirovat módními kolekci svatebních bot, ale nezapomínejte, že na prvním místě, při výběru bot, by mělo být hlavně pohodlí vašich nohou a vás samotných.
Mít dokonalé boty, které jsou sladěny k vašim svatebním šatům je už věc druhá.
Vdáváte se v létě a vybrala jste si romantické šaty jako pro princeznu? Pak se pro vás výborně hodí něžné střevíčky nebo sandálky na podpatku. Nezapomeňte na to, aby vám ladily ke svatebním šatům – nejen barvou, ale také stylem a drobnými doplňky.
Střízlivé a elegantní lodičky jsou oblíbené, protože se hodí téměř ke každému typu šatů. Jsou výborným doplňkem také ke kostýmkům a k šatům jednoduchého střihu.
Extrémně vysoké podpatky typu jehly mohou být lákavé, ale pro svatební den naprosto nevhodné. Myslete na to, že svatba není pouze obřad v kostele nebo na radnici, ale že následuje fotografování, tancování, oslava atd. Přece nechcete váš svatební den prosedět s oteklýma a bolavýma nohama? Navíc je tu i jisté riziko zakopnutí a pádu. Vysoké podpatky si zkrátka mohou dovolit jenom nevěsty, které jsou na ně zvyklé a jsou si v nich absolutně jisté!

Článek Svatební boty pro krásnou nevěstu byl publikován 17. září 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Mgr. Eva Gomelská. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...