Boty Lacoste – obuv, která nezklame

Tagy:  Lacoste, boty, obuv, balerínky, kozačky, zima, podzim, tenisky

Sponzorované odkazy:

Boty Lacoste – obuv, která nezklame

Značka Lacoste, to je synonymum pro vytříbený vkus s jiskrou a elegancí. Široká škála obuvi od sportovních tenisek po elegantní kozačky nás osloví a zaujme. Na své si v ní díky širokému výběru jistě přijde každý.

Vyražte do města se stylem

Jednoduchost je mnohdy více oslňující než přílišná komplikovanost. To jistě platí pro barevné provedení klasických tenisek, ze kterých dokázala Lacoste vykouzlit něco jedinečného a neopakovatelného. Fialové či růžové jednoduché botky nás osloví a zaujmou, ať už příznivcem tohoto typu obuvi jsme či nikoli. Zajímavé jsou sportovně vyhlížející zelenomodré pohodlné boty nad kotník, které spolu s džínami vypadají fantasticky. Také bílá varianta zdobená pestrými symboly nás nenechá chladnými.

Ve sportovním do městaVe sportovním do města

Pohodlné balerínky pro každého

Spojení pohodlí a elegance, přesně to je příznačné pro baleríny Lacoste. Zajímavý tvar bílých a černých balerín nás hned osloví. Spojení s kontrastní barvou obuv ozvláštní a vyříznutá špička je u tohoto typu bot poměrně netradiční záležitostí. Tmavě modré a něžně načervenalé balerínky jsou typickými exempláři, které nikdy nevyjdou z módy. Jednoduchost a elegance je zkrátka nadčasová.

Balerínky a jejich variaceBalerínky a jejich variace

Originální tenisky Lacoste

Kdo rád sportovní obuv, jistě si vybere mezi Lacoste teniskami, kterým rozhodně nechybí nápad. Světlá varianta v barvě třpytivých perel upoutá naši pozornost. Velmi pohodlné a originální jsou hnědé boty doplněné o kontrastní zlaté prvky, které z nich vyčarují unikátní módní kousek. Uhlazené hnědé tenisky si zamilujeme. Nazout je můžeme, ať už se chystáme do města či na výlet.

Lacoste v metalických odstínechLacoste v metalických odstínech

S čistou elegancí

Univerzální elegantní černé boty by měly tvořit ústřednu našeho botníku. Sportovní baleríny se nám budou vždy hodit a oceníme je zejména při dlouhé chůzi, kterou přečkáme bez bolestí nohou. Elegantní sametové kotníkové botky na podpatku skvěle ladí s kostýmkem či džínami a elegantním kabátkem. Do chladných podzimních dní jsou ideální. Kozačky na středně vysokém klínku oceníme na podzim i v zimě. Nepromokavé lesklé kozačky téměř bez podpatku vypadají na noze prudce elegantně a také proto si je zamilujeme.

Univerzální Lacoste s nápademUniverzální Lacoste s nápadem

Lacoste unikáty

Velice originální je kolekce bot do chladných vlhkých dní. Překvapivě pohodlná obuv nad kotníky nás zahřeje a udrží nohy v suchu a teplu. Dobře se v nich chodí a jsou rozhodně zajímavým modelem, který nám nesmí chybět. Ať už se rozhodneme pro kteroukoli variantu, všechny jsou zajímavé a nevšední.

Pohodlí do zimy i vlhkaPohodlí do zimy i vlhka

Článek Boty Lacoste – obuv, která nezklame byl publikován 1. října 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (5).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...