Náušnice s kruhy budou vždy in

Tagy:  náušnice, doplňky, kruhy, šperky, bižuterie, móda, trendy

Sponzorované odkazy:

Náušnice s kruhy budou vždy in

Zdobit se šperky je pro ženy zvykem od nepaměti. Kruhy a kroužku se staly především jako náušnice velmi oblíbenými. Módními jsou již dlouhou řadu let, nejrůzněji se obměňují a narazíme na nich v různých tloušťkách a provedeních. Rozšiřte o ně sbírku, pokud je ještě nemáte.

Které se hodí právě pro vás?

Kruhy ať už jakéhokoli rozměru jsou skvělým doplňkem všedního i společenského outfitu. Nejdůležitější je sladit barvy tak, aby vše pěkně hrálo. Nejčastěji se setkáváme se stříbrnými a zlatými kruhy.** Velké a masivní** se hodí spíše k výrazným typům, u kterých by malé drobné kroužky zcela zanikly. Něžné drobné slečny by naopak měly dávat přednost spíše decentnějšímu provedení tohoto oblíbeného šperku.

Jednoduché kroužky mají své kouzloJednoduché kroužky mají své kouzlo

Nezůstávejte u klasiky

Kromě klasických úzkých kroužků si můžeme sbírku náušnic obohatit také o překrásné zdobené kousky, které budou skvěle vypadat i v kombinaci s velmi jednoduchým oblečením. Černé kroužky s mašličkami si ihned zamilujeme. Jsou velmi elegantní a také zajímavé. Náušnice s modrými kamínky budou vypadat skvěle, sladíme-li je s ostatními šperky v podobném odstínu modré. Kovově lesklé fialkové široké kruhy se třpytivými kamínky oslní na večírcích a upoutají pozornost během všedních dní. Díky nim nebude nezbytně nutné volit ještě další doplňky.

Kruhy s třpytivými štrasovými kamínkyKruhy s třpytivými štrasovými kamínky

V netradičním provedení

Méně všední obdobou kruhů jsou kulaté zdobené náušnice, na které narazíme v nejrůznějších obdobách. Černé se stříbrnými cvoky působí rockersky a zaujmou jistě každou rebelku. Slabé dřevěné kroužky se pěkně pohupují. K oblečení v přírodních barvách jsou jasnou volbou. Plné kruhy zdobené různými motivy jsou výrazným a přesto vkusným šperkem. Dekorované kruhové náušniceDekorované kruhové náušnice

Přivítejte barvy

Nevýrazné barvy oblečení snadno rozveselíme hravými pestrými doplňky. Růžové širší kruhy posázené linií blýskavých kamínků hází barevné odlesky a třpytí se ve vlasech. Dělají fantastický dojem ve spojení s elegantním topem. Kroužky zdobené námořnickými symboly v kombinaci zlaté, červené, modré a bílé barvy jsou stylovým a především originálním doplňkem. Černé širší kruhy můžeme nosit v kombinaci téměř s čímkoli. Náušnice se vzorem zebry jsou skutečně trendy. Velice pěkné jsou také náušnice ve tvaru koleček, která jsou velmi zajímavě pestře pomalovaná.

Kruhy jdou s módouKruhy jdou s módou

Článek Náušnice s kruhy budou vždy in byl publikován 29. října 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...