Svatební spodní prádlo

Tagy:  svatba, svatební prádlo, spodní prádlo, podprsenky, podvazky, podvazkový pás, samodržící punčochy, korzety, tanga, kalhotky, krajka

Články v sérii

  1. Svatební doplňky pro krásnou nevěstu
  2. Svatební účesy – který je ten pravý?
  3. Svatební boty pro krásnou nevěstu
  4. Svatební šaty ve stylu mořské pany
  5. Svatební spodní prádlo
Svatební spodní prádlo

Každá nevěsta chce být tou nejkrásnější princeznou. Snaží se vybrat ty nejkrásnější svatební šaty, střevíčky, nechá se nádherně nalíčit a upravit vlasy dle jejího přání. Ozdobí se překrásnými šperky a … určitě nezapomněla ani na sexy sněhové spodní prádlo.

Pod přilehlé svatební šaty volte světlé a hladké spodní prádlo, autor: SimonShawPod přilehlé svatební šaty volte světlé a hladké spodní prádlo, autor: SimonShaw

Komfort

Abyste se jako nevěsta mohla celý svatební den cítit opravdu krásně a příjemně, nikdy nezapomeňte na pohodlí. Základem pro ničím nerušený den jsou pohodlné boty, šaty ušité na míru a příjemné spodní prádlo. Vybírejte nejen pohodlné kousky spodního prádla, ale také velice atraktivní a sexy pro vašeho nastávajícího manžela. Jedině správným výběrem spodního prádla zaručeně uspějete.

Béžová barva podvazku, autor: uinn.anyaBéžová barva podvazku, autor: uinn.anya

Sexy spodní prádlo

U spodního prádla máte jistotu, že ho nikdo z hostů neuvidí! Dopřejte sexy luxus vašemu nastávajícímu manželi. Možná se na něj váš muž snů těší pomalu celý svatební den.
Svatební spodní prádlo by mělo být v první řadě pohodlné. Budete v něm během svatebního obřadu a veselí. Nemělo by vás nikde tlačit, škrtit, kousat, škrábat apod. Dále by mělo být určitě krásné, sexy a hlavně nenápadné pod šaty.

Klasika nebo extravagance

Při výběru svatebního spodního prádla mějte ohled na to, jak vypadají vaše šaty. Pokud máte přilehlé šaty, které zvýrazňují vaši figuru, zapomeňte na podvazky nebo barevné spodní prádlo. V tomto případě volte raději klasiku – bílé, béžové, smetanové nebo v barvě chapmagne.
Naopak krajkové a rafinované střihy si mohou dovolit nevěsty, jejichž šaty jsou mnohonásobně řasené a mají „desítky“ spodniček. V tomto případě nemusíte přemýšlet o nákupu pouze podprsenky, kalhotek a samodržících punčoch. Můžete se vystrojit do celé soupravy. Pokud to tedy šaty dovolí, můžete si dovolit obléknout např. korozet, podvazkový pás apod.
Podprsenky můžete mít s ramínky nebo bez, push up efekt, krajkové aj. Mezi další spodní prádlo patří např. krajkové body, tanga, korzety, punčochy, podvazky a mnoho dalšího.
Rozhodně si spodní prádlo předem vyzkoušejte a až si vyberete šaty, není nic lepšího spodní prádlo obléknout a šaty přes. Jedině tak uvidíte, zda-li je vám prádlo pohodlné či ne. Svatební spodní prádlo vám musí doslova padnout jako ušité.

Podvazek, autor: ChodHoundPodvazek, autor: ChodHound

Dobrá rada

V dnešní době se většinou nevěsty na večer převlíkají do jiných šatů či kostýmků. Není nic lepšího než se zároveň vystrojit do spodního prádla. Nemusíte v něm být celý svatební den, ale pouze pár hodin před svatební nocí.

Myslete na pohodlí, autor: kf0nz1Myslete na pohodlí, autor: kf0nz1

Článek Svatební spodní prádlo byl publikován 27. září 2010 v 10.30 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...