Hello Kitty aneb oblečení nejen pro děti

Tagy:  Hello Kitty, značka, značkové oblečení, kočička, Crocs

Sponzorované odkazy:

Hello Kitty aneb oblečení nejen pro děti

Hello Kitty je vymyšlená kočička japonskou firmou Sanrio. Jako první tuto roztomilou kočičku s mašlí na oušku vytvořil Yuko Shimizu. V současné době je Hello Kitty tou nejprodávanější značkou nejen ve světě hraček, ale také oblečení, doplňků, bytových zařízení, tašek, bižuterie, školních potřeb, nádobí, domácích spotřebičích apod. Hello Kitty se zkrátka objevuje úplně všude. Dokonce i na mobilních telefonem, šekových knížkách, letadlech nebo nábytku.

Hello Kitty, autor: liewcfHello Kitty, autor: liewcf

Roztomilá kočička

Kočičku Hello Kitty poznáte na první pohled. Malá kočička v bílé barvě, která má na jednom oušku krásnou červenou mašličku.
V roce 1975 se objevila Hello Kitty ve své „rodné zemi“ v Japonsku na peněžence. O rok později, tedy v roce 1976 se dostala až do Spojených států.

Hello Kitty v Čechách

V České Republice se Hello Kitty objevuje téměř na každém rohu. Na tržištích či v různých buticích můžete zakoupit výrobky s logem Hello Kitty. Pouze jediný obchod v ČR, který nabízí originální výrobky japonské firmy Sanrio nese název Hello Girls. Tento obchod najdete v Praze 5 ve Štefánikově ulici.

Boty Hello Kitty

Pokud toužíte vlastnit roztomilou kočičku Hello Kitty i vy, tak neváhejte a hurá za nákupy. Opravdovým trendy hitem a absolutní bombou jsou např. originál boty Crocs s motivem Hello Kitty! Nejen že jsou k dostání pro ty nejmenší, ale tyto boty seženete i ve větších velikostech. Na výběr máte z různých barev a vzorů. Hello Kitty se líbí snad každému, tak proč si jí nedopřát?
Pro dospělé holky jsou k dostání krásné balerínky s designem Hello Kitty. Kočička může být nejen na špičce bot, ale také na boku či na zadní straně.

Balerínky Hello Kitty, autor: KateMonkeyBalerínky Hello Kitty, autor: KateMonkey

Ve chmurném a deštivém podzimním počasí jsou naprosto ideální holínky Hello Kitty. Nejen že uchrání vaši nohu před mokrem, ale navíc i v dešti a blátivém počasí bude vaše noha stylová a IN.

Holínky Hello Kitty, autor:_big_mouth_Holínky Hello Kitty, autor:_big_mouth_

Trička Hello Kitty

Chcete nosit kočičku také na tričku? Není problém. Hello Kitty se v podzimních a zimních kolekcích objevuje i na dětských, dámských a dokonce i na pánských tričkách.
Na výběr je z celé palety barev. Od tmavých odstínů, až po světlé barvy.
Pánové, to musíte mít!

Pánské tričko s motivem Hello Kitty, autor: jetalonePánské tričko s motivem Hello Kitty, autor: jetalone
Pánské tričko s motivem Hello Kitty, autor: albany_timPánské tričko s motivem Hello Kitty, autor: albany_tim

Myslíme na všechny

Jak v nadpise stojí Hello Kitty aneb oblečení nejen pro děti, je to tak! Motiv veselé kočičky se objevuje nejen na dětských hračkách a oblečení, ale také na dámském, pánském a dokonce i „zvířecím“ oblečení. Chcete aby váš čtyřnohý miláček byl stylový a ladil s vaším outfitem? Pořiďte mu kabátek, svetříček či jiný doplněk s motivem Hello Kitty.

Oblečení pro čtyřnohé mazlíčky, autor: kaex0rOblečení pro čtyřnohé mazlíčky, autor: kaex0r

A ti, kteří nechtějí investovat do roztomilé kočičky příliš peněz, jsou alespoň trošku zruční, mohou vyzkoušet uplést nebo uháčkovat např. čepici, šálu či rukavice s motivem této kočičky.
Hello Kitty se objevuje opravdu na všem! Nebojte se této kočičky a pořiďte si nějaký ten kousek oblečení s Hello Kitty i Vy!

Originální ručně pletená čepice s motivem Hello Kitty, autor:anniehpOriginální ručně pletená čepice s motivem Hello Kitty, autor:anniehp

Článek Hello Kitty aneb oblečení nejen pro děti byl publikován 7. října 2010 v 00.00 v rubrice Značky. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (1).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...