Alpine Pro připravil velký výprodej sezónního oblečení

Tagy:  Alpine Pro, sportovní oblečení, outdoorové oblečení, slevy, výprodej, akce, nepromokavé bundy, zimní bundy, cyklistické zboží, Sportisimo, Globus, sport

Sponzorované odkazy:

Alpine Pro připravil velký výprodej sezónního oblečení

Česká společnost ALPINE PRO vyrábí sportovní a outdoorové oblečení, vybavení a obuv. Patří do kategorie oblíbených českých značek se sportovním zbožím. Prodejny Alpine Pro najdete snad v každém větším městě. Např. výrobky této značky máte možnost zakoupit i v obchodních řetězcích Sportisimo nebo Globus.
Alpine Pro působí nejen u nás v Čechách, ale také na Slovensku, Polsku a dokonce i v Maďarsku. Dále je zastoupena také v Itálii, Francii, Řecku, Portugalsku, Anglii, Chorvatsku, Austrálii a mnoho dalších zemích.

Trojskokanské atletické tretry Adidas ADISTAR TJ, autor: www.new-alpine.czTrojskokanské atletické tretry Adidas ADISTAR TJ, autor: www.new-alpine.cz

Alpine Pro

Společnost Alpine Pro nabízí především sportovní a outdoorové oblečení jako jsou sportovní kalhoty, zimní a podzimní bundy, tzv. street oblečení, funkční spodní prádlo, batohy, tašky, stany, spacáky, sportovní obuv, plavky a mnoho dalších.
Outdoorové a sportovní oblečení má celou řadu funkčních vlastností použitého materiálu. Patří mezi ně např. Air Channel Systém, který se postará o to, aby byla vaše záda i při větší zátěži v suchu a pohodlí. Dále sem patří např. Air Flow Systém, Aquacore, Cool – Dry, který rychle odvádí pot a udržuje vaše tělo v optimální teplotě, dále moderní technologie CoolMax, jenž také rychle odvádí vlhkost z těla, Event, Hardface, Lycra, Nifco, OutDry a mnoho dalších kvalitních materiálů, které každý aktivní sportovec ocení.

Dámská, pánská a dětská kolekce

V prodejnách Alpine Pro najdete oblečení nejen pro sebe, ale i pro svého partnera a vaše dítě. Toužíte se vydat na sportovní dovolenou a nemáte kvalitní oblečení? Neváhejte zavítat do prodejnách Alpine Pro, které pro vás připravily velký výprodej oblečení a dalšího sportovního zboží.

Dětské lyžařské kalhoty Alpine Pro SNOWLINE AP 1746 A, autor: www.new-alpine.czDětské lyžařské kalhoty Alpine Pro SNOWLINE AP 1746 A, autor: www.new-alpine.cz

Výprodej

Pánové si zajisté oblíbí zimní bundy, které splňují ty nejvyšší požadavky na kvalitu a komfort i v těch nejhorších povětrnostních podmínkách. Bundy jsou odolné proti špatnému počasí, chladnu, dešti a sněhu, mají odolné zipy proti vodě a navíc bundy jsou doplněny o odepínací kapuce.

Pánská zimní bunda Alpine Pro 4434 A, autor: www.new-alpine.czPánská zimní bunda Alpine Pro 4434 A, autor: www.new-alpine.cz

To samé platí pro dámy, které mají na výběr také z výprodeje dámských zimních bund. Bundy jsou také nepromokavé, vysoce kvalitní a pohodlné. Mají stylově vypasovaný střih, tudíž jsou vhodné nejen pro sportovní aktivity, ale i pro běžné nošení.
Říkáte si, jak to, že je na výprodej zimní zboží? Jedná se o akční ceny zboží, které jsou většinou z loňských kolekcí.
V měsíci listopad a prosinec je v prodejnách Alpine Pro k dostání také na výprodej cyklistické a atletické zboží. Jedná se o letní výrobky, které v zimě neužijete, ale proč si je nezakoupit už na příští jaro a léto? Téměř poloviční ceny jsou tu pro vás. Na nic nečekejte a běžte se sami přesvědčit.

Cyklistické kraťasy se šlemi – BASIC DE LUXE Rogelli A, autor: www.new-alpine.czCyklistické kraťasy se šlemi – BASIC DE LUXE Rogelli A, autor: www.new-alpine.cz

Článek Alpine Pro připravil velký výprodej sezónního oblečení byl publikován 9. října 2010 v 00.00 v rubrice Sportovní oblečení. Autorem článku je Mgr. Eva Arnicanová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...