Zimní boty Adidas jsou právě aktuální

Tagy:  kozačky, sportovní kozačky, sněhule, obuv do zimy, Adidas

Sponzorované odkazy:

Zimní boty Adidas jsou právě aktuální

Zimní období je pomalu tady a sním přichází nutnost balit se nejen do teplých bund a hřejivých šál, ale myslet bychom neměli přestávat ani na výběr vhodné obuvi. Taková co poskytne nohám komfort a pohodlí. Přesně taková je zimní obuv Adidas, která nás k tomu všemu ještě překvapí fantastickým stylem. Adidas zimní boty jsou jako stvořené pro milovnice módy s dobrým vkusem a touhou dopřát si to nejlepší.

V pohodlí vždy a všude

Kolekce kvalitních zimních bot Adidas nabízí mnohem víc než jen stylovou moderní obuv. V botách této značky si užijeme skvělého komfortu po celý den nošení. Červené kozačky s protiskluzovou podrážkou jsou rozhodně skvělou volbou. Také černé či bílé sněhule nám dopřejí příjemný pocit pohody bez chladu či bolesti nohou. Pogumované vysoké botky perfektně obemknou lýtko a nepustí zimu dovnitř.

Univerzální kousky v klasických odstínechUniverzální kousky v klasických odstínech

Obujte se do přírodních odstínů

Odstíny hnědé jsou zase v kurzu. Proč nesladit zimní doplňky právě v této barvě? Nižší hnědé sněhule báječně sedí na noze, netlačí a poskytují dostatečný prostor a pohodlí pro naše chodidla. Skvěle na noze sedí také krémový pár bot s ozdobným kožíškem v horní části. Velmi pěkné jsou zdobené kozačky s trochu vyšší podrážkou, které lze nazout k džínám i sukni. S doplňky laděnými v podobném odstínu budou vypadat jednoduše fantasticky.

Módní tóny hnědéMódní tóny hnědé

Přivítejte barvičky i do botníku

Vše nemusí být v chmurných podzimních tónech, šanci můžeme dát i pestrým barvám a výrazným odstínům. Růžové sněhule v různém provedení zaujmou nejednu slečnu. Barevně s nimi stačí sladit šálu, čepici či kabelku a perfektní zimní outfit je na světě. Také modré kozačky s ozdobnými tkaničkami budou na noze skvěle vypadat. Teplé sněhule neutrální barvy s načervenalými detaily jsou skvělým módním kouskem do naší sbírky.

Pestrobarevné modelyPestrobarevné modely

Do zimy v černé a bílé

Černá a bílá, to jsou nesmrtelné barvy, které lze velmi snadno kombinovat. Téměř s čímkoli nás napadne. Velice moderní model sportovních kozaček výšky téměř ke kolenům se zdá být na chladnou zimu ideální variantou. Boty zahřejí, jsou velmi pohodlné a hodí se do města i na výlety. Jsou univerzálním kouskem, který se bude hodit každé z nás, ať již vyznavači sportovnější obuvi jsme, či nikoli. Jejich praktičnost a komfort, který nabízejí, nesmírně oceníme.

Výsledek spolupráce Adidas se Stellou McCartneyVýsledek spolupráce Adidas se Stellou McCartney

Článek Zimní boty Adidas jsou právě aktuální byl publikován 21. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Boty. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...