Náramky přátelství – darujte něco od srdce

Tagy:  šperk, ozdoba, dárek, dar, set náramků, přívěsek, řetízek

Sponzorované odkazy:

Náramky přátelství – darujte něco od srdce

Dárky udělají vždy mnoho radosti a to obvykle jak na straně obdarovaného, tak i samotného dárce. Důležité je vybírat s láskou a na míru obdarovávanému. Chceme-li potěšit blízkého drobností, perfektně se bude hodit vybrat pěkný náramek přátelství, který bude vzájemné pouto připomínat každý den.

Při jaké příležitosti darovat náramek?

Náramek přátelství je drobnost, kterou uděláme jistě velkou radost. Darovat jej můžeme při nejrůznějších příležitostech, ať už k události jako je svátek či narozeniny, tak také k nějaké velké životní události či jen tak pro radost. Důležité je vybrat náramek takový, který se bude pro obdarovaného skvěle hodit.

Pletené náramky přátelství

Pletené náramky byly velkým hitem již před lety. Ať už splétané s bavlnek či zdobené korálky, vyznačují se poměrně dlouhou životností. Radost tak budou dělat po dlouhou dobu. Skvělé je, že je můžeme vyrobit s trochou šikovnosti i sami doma. Můžeme popustit uzdu své fantazii a kombinovat množství různých barev, vytvářet rozmanité vzory a především, vložit do práce lásku. Vlastnoručně pletený náramek bude mít duši a potěší dvojnásob.

Tradiční drhané náramkyTradiční drhané náramky

Tenký pletený náramek v barvách české vlajky potěší nejen vlastence. Velice hezky vypadá pestrobarevný širší splétaný náramek. Také modrá kostičkovaná varianta i náročnější drhaný šperk se zajímavým vzorem potěší.

Půvabné náramky s přívěsky

Darovat můžeme také zajímavější originální tenoučké barevné náramky, které zdobí přívěsek. Je na nás, věnujeme-li jeden, či celou sadu. Přívěsek by však měl o obdarovávaném něco vypovídat. Výraznější varianty v podobě širších barevných náramků zaujmou. Na výběr je takové množství nejrůznějších náramků že jistě nalezneme takový, kterým si budeme jistí, že se pro našeho blízkého hodí. Dobré je uvědomit si, chceme-li, aby jej mohl nosit neustále, či pouze příležitostně. Podle toho vybíráme neutrální či naopak zajímavý a výrazný náramek.

Jednoduché náramky s přívěsky hodně napovíJednoduché náramky s přívěsky hodně napoví

Lepší než jeden náramek – spousta náramků

Darovat soubor náramků se vždy vyplatí. Udělá velkou radost a v případě, že by se některé náramky nelíbily, lze je jednoduše vyjmout. Soubory náramků mohou být kombinací nejrůznějších materiálů a také barev. Celý set pak vypadá nádherně bohatě.

Celý soubor náramků jako módní doplněkCelý soubor náramků jako módní doplněk

Vždy originální

Můžeme také vybrat kvalitnější náramky, například stříbrné, zdobené řadou přívěsků. Takové náramky si dlouho uchovají svou krásu a budou připomínat přátelství celé roky.

Luxusnější verze náramků přátelstvíLuxusnější verze náramků přátelství

Článek Náramky přátelství – darujte něco od srdce byl publikován 30. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...