Šperky z chirurgické oceli – praktické a nápadité

Tagy:  šperk, náušnice, náramek, náhrdelní, řetízek, kvalita

Sponzorované odkazy:

Šperky z chirurgické oceli – praktické a nápadité

Osvěžte svou sbírku šperků a přidejte do šperkovnice pár zajímavých kousků z chirurgické oceli. Zárukou bude nejen kvalita, ale také originální a neotřelý design a to ať už zatoužíme po skvělých náušnicích, nádherných řetízcích a náhrdelnících, náramcích či okouzlujících prstenech.

Originální ozdoby krku

Překrásně výrazný a přitom stále něžně ženský je náhrdelník se srdíčkem tvořený trojitou řadou řetízků. Báječně se hodí pro všední dny, ale ostudu neudělá ani v kombinaci s něčím slavnostnějším. Velmi zajímavý a netradiční je šperk tvořený na provázku zavěšenými ozdobami z chirurgické oceli. Kuličky a válečky se nádherně lesknou a na dekoltu vyniknou. Ke každé příležitosti se nám bude hodit slaboučký řetízek zdobený trsem pod sebou zavěšených malých stříbrných koleček. Parádu udělá také značkový řetízek s velkými kolečky, který dělá dojem.

Náhrdelníky a řetízky z chirurgické oceli, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Náramky a ozdoby zápěstí, které si oblíbíme

Velice originálně působí náramek, který naše zápěstí dvakrát obepne slabým lankem a je zdobený karabinkami. Jistě zaujme také masivnější náramek s chirurgické oceli, jehož část je zdobena oválnou destičkou s nápisem. Velice originální jsou ozdoby zápěstí připomínající více pouta než náramek. Široký náramek z chirurgické oceli s výřezy bude tou pravou ozdobou na každou party.

Náramky z chirurgické oceli, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Náušničky z toho správného materiálu

Náušnice z chirurgické oceli dokáží být nejen krásným doplňkem, mnoho z nás ocení také to, že nevyvolávají reakce a nepříjemné hnisání. Velmi jemně vypadají drobné náušničky zdobené blýskavým modrým kamínkem a kroužkem zavěšeným na řetízku. Malinké kostičky se hodí při každé příležitosti a ani při sportu nepřekáží. Velmi elegantní jsou pak kolečka s nepravidelnou strukturou zavěšená pod sebou. Tak trochu jiná verze tradičních kruhů nás také zaujme. Roztomilá srdíčka udělají radost jako dárek, jejich nositelka s nimi bude nad míru spokojená. Velmi působivým dojmem nás překvapí kulaté náušnice z chirurgické o­celi.

Náušnice ve stovkách variací, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Ocelové prsteny

Chirurgická ocel také neodmyslitelně patří k výrobě prstenů. Ať již prsten kupujeme k jakékoli příležitosti, chirurgická ocel bude vždy materiálem, který nás zaujme. Perfektně se hodí pro pány i dámy a dají se z ní vymyslet skutečné zázraky. Různé tvary, barvy, zdobení, všeho se dá využít a opomenout nelze ani barevné kameny, které lze do oceli usadit. Výsledky jsou vždy ohromující.

Krásné a originální prsteny, k dostání zde, autor: nakupnicentrum.cz

Článek Šperky z chirurgické oceli – praktické a nápadité byl publikován 13. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...