Dámské kožené bundy stále v módě

Tagy:  bunda, kabátek, knoflíky, kožešina, kůže, koženka, podzim

Sponzorované odkazy:

Dámské kožené bundy stále v módě

Kožené bundy jsou nezbytným kouskem v šatníku každé z nás. Příjemně se nosí, ať už pod ně oblečeme pouze tílko či naopak teplý svetr. Navíc jsou dostání v tolika možných obdobách, že je velmi snadné vybrat si takovou, která se nám bude líbit a stylově perfektně zapadne mezi zbytek našeho oblečení. Malá přehlídka kožených bund jistě napoví, že opravdu je o co stát.

S černou nejde šlápnou vedle

Vybereme-li si černou koženou bundu, máme jistotu, že jsme si zakoupili tu nejuniverzálnější možnou variantu. Lze ji nosit ke všem barvám vršků i džínám a kalhotám z nejrůznějších materiálů. Kožené bundy působí poněkud tvrdším dojmem, jediné, co se proto nedoporučuje, je kombinace s něžně elegantními kousky.

Volná bunda s dlouhým rukávem z velmi jemné splývavé kůže nám bude dělat vždy skvělého společníka. Elegantně střižený kožený kabátek se bez problému bude hodit při nejrůznějších událostech a jako vrchní vrstvu jej můžeme obléknout na cestu do práce i na posezení s přáteli. Podobně je na tom vypasované ženské křivky podtrhující černá kožená bundička. Asymetrická velmi povedená bunda s dlouhým rukávem zaujme nejednu rebelku. Zrovna tak černá bunda na zip zdobená cvočky. Velmi elegantně působí jemný decentní kožený kabátek s řasenými rameny.

Tradiční černá v různých střizíchTradiční černá v různých střizích

Jako ve své kůži

Moderní a stylové stále zůstávají přírodní tóny, zejména béžová, krémová, hnědá či okrová. Velice pohodlná hnědá bunda nás překvapí tím, jak skvělý komfort nabízí. I v chladném období navíc díky zateplení zahřeje. Mini kabátek krémové barvy je neuvěřitelně svůdným sexy kouskem, který rafinovaným ženám nesmí uniknout. Velmi zajímavý střih můžeme obdivovat u elegantního luxusního koženého kabátku se zajímavě řešeným výstřihem. Klasickým střihem naopak upoutá pozornost bunda v přírodním odstínu. Netradiční provedení vidíme i u hnědé velmi dobře tvarované kožené bundy s ozdobnými knoflíky, jejíž výstřih je zdobený kožešinou. Pěknou barvou i nápadným zajímavým střihem zaujme asymetrická kožená elegantní bunda na zip.

Přírodní barvy kůžePřírodní barvy kůže

Barevné kožené bundy

O něco méně tradiční jsou kožené bundy vyvedené v nejrůznějších barevných odstínech. Krvavě rudá je výrazná a velmi působivá barva, v níž se neztratíme. Velmi něžné jsou naopak pastelové odstíny jako zelenkavá, blankytně modrá či žlutavá. Barevné kožené bundy se perfektně hodí pro všechny, kteří si rádi dopřejí něco mimořádného a originálního.

Výrazné kožené bundy v barváchVýrazné kožené bundy v barvách

Článek Dámské kožené bundy stále v módě byl publikován 7. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Dámská móda. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (2).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...