Módní trendy podzimu – zaměřeno na doplňky

Tagy:  pletenina, ptáčci, šperky, rukavice, pončo, šála, náramek, prsten

Sponzorované odkazy:

Módní trendy podzimu – zaměřeno na doplňky

Podzimní barvy v nás nemusí vždy vyvolávat chmury, hnědé, karmínové, šedivé a především zlatavé odstíny nás naopak zahřejí v chladných dnech. I v podzimních a zimních dnech můžeme skvěle vypadat a zdobit se. Bohatá škála nejrůznějších podzimních a zimních doplňků poslouží jako skvělá inspirace.

Výrazné náramky ozdobí naše zápěstí

Hnědo-zlatý masivní náramek udělá dojem a pro milovnice přírodních barev se jistě stane oblíbenou součástí každodenního looku. Třpytivá ozdoba zápěstí s oblíbeným leopardím vzorem nadělá mnoho parády, zamilujeme si ji zejména pro její neotřelost. Velice originální a slušivý je pak náramek neutrální narůžovělé barvy s vyřezaným květinovým vzorem. Také kytička bude na zápěstí hezky vypadat. Taková ozdoba je ideální na párty či jiné události. Jistě se zalíbí také dřevěný výrazný náramek s ozdobnými proužky osázenými třpytivými kamínky. Spletený kožený náramek zaujme jednoduchostí a skvělým provedením.

Podzim v přírodních tónechPodzim v přírodních tónech

Hřejivé červené tóny, které nás skvěle ozdobí

Červená vypadá v kombinaci s neutrálními barvami fantasticky! Výrazné náušnice zdobené velkým červeným kamenem září do dáli a upoutají na první pohled. Skvěle se hodí k řetízku s obdobným lesklým kamenem. Velký matný prsten zdobený celou řadou kamínků vynikne a dodá celému outfitu na zajímavosti. Sada náramků ze slabého kovu v červených tónech bude na zápěstí příjemně cinkat a okouzlí nás hrou barev a leskem. Maličké sponečky s mašlí z červeného sametu dodají účesu skvělý náboj. Rozhodně jsou elegantní a vkusné. Na první pohled zaujme také malý ciferník zasazený do širokého dřevěného náramku.

Tmavě červená je taky dobráTmavě červená je taky dobrá

Zvířecí mánie trochu jinak

Trendy se neúprosně mění, zvířátka v některé podobě však vždy zůstávají. Tentokrát to štěstí měli drobní ptáčci, kteří mohou zdobit téměř jakýkoli šperk. Malé zlaté hrdličky na drobných náušnicích s třpytivými korálky vypadají zkrátka kouzelně. Stříbrný řetízek s ptáčkem ozdobí každý dívčí dekolt. Velmi originálně působí masivní kovový náramek s tmavým ptáčkem. Netradiční prsten s malým okřídlencem jistě zaujme. Zdobené brože, náušnice i sponečky se budou jistě hodit.

Ptáčci, kam se podívámePtáčci, kam se podíváme

Vyzbrojte se proti chladu

V chladném období se budou hodit také doplňky, kterými jsou například rukavice, šály či čepice. Pletené materiály zahřejí na pohled i na dotek.

Pletenina v sychravu zahřejePletenina v sychravu zahřeje

Článek Módní trendy podzimu – zaměřeno na doplňky byl publikován 4. listopadu 2010 v 00.00 v rubrice Doplňky. Autorem článku je Šárka Rychtářová. Pro diskusi slouží komentáře (0).

Prosím čekejte ...
Prosím čekejte ...

Podobné články

Prosím čekejte ...